1. Thomas Matton (AA Gent) : maakte zijn eerste twee doelpunten voor de kampioen. Zorgde voor toegevoegde waarde door zijn aanspeelbaarheid, infiltratiekracht, plaatsing voor doel en opportunisme.

2. Tuur Dierckx (Club Brugge) : was tegen Waasland-Beveren volledig ongrijpbaar in de laatste tien minuten voor de rust: scoorde en dwong een owngoal af. Ook vlak na de rust goed voor een goal.

3. Neeskens Kebano (Racing Genk) : mocht tegen KV Mechelen voor het eerst hangend rond Igor de Camargo spelen en bracht wat zijn trainer hoopte: creativiteit. En hij koppelde dat aan efficiëntie met een assist en een doelpunt.

4. Yuji Ono (STVV) : stofzuiger op het middenveld die enorm veel ballen recupereerde, zelfs al moest hij daarvoor in de eigen zestien komen tackelen. Zorgt ook voor aanvoer naar de aanvallers.

5. Sébastien Siani (KV Oostende) : onmisbare schakel tussen verdediging een aanval bij de leidersploeg. Sterk in duel, onvermoeibaar, altijd aanspeelbaar, goed overzicht.

6. Danijel Milicevic (AA Gent) : zorgde voor constante dreiging en een geruststellende voorsprong met een vrije trap, waar de Zwitser heel listig de bal onder de opspringende spelers uit de muur trapte.

7. Julien Gorius (Racing Genk) : moest tegen KV Mechelen een rij naar achteren schuiven, maar dat belette hem niet om het spel toch prima te dirigeren, tot tevredenheid van zijn trainer Peter Maes, die hem de man van de match noemde.

8. François Marquet (Moeskroen-Péruwelz) : sterk aan de bal en goed voor twee assists: één officiële, op Dusenne, en één officieuze assist die resulteerde in de owngoal van Ingason.

9. Nikola Storm (Zulte Waregem) : startte aarzelend in zijn debuutmatch, maar bleef het vertrouwen genieten van Francky Dury. Storm bedankte met een assist.

10. Stefano Okaka (Anderlecht) : bewees dat Besnik Hasi ongelijk had door de Italiaanse spits niet te laten starten op Mambourg. Brengt kracht en dynamiek voorin.

1. Thomas Matton (AA Gent) : maakte zijn eerste twee doelpunten voor de kampioen. Zorgde voor toegevoegde waarde door zijn aanspeelbaarheid, infiltratiekracht, plaatsing voor doel en opportunisme.2. Tuur Dierckx (Club Brugge) : was tegen Waasland-Beveren volledig ongrijpbaar in de laatste tien minuten voor de rust: scoorde en dwong een owngoal af. Ook vlak na de rust goed voor een goal.3. Neeskens Kebano (Racing Genk) : mocht tegen KV Mechelen voor het eerst hangend rond Igor de Camargo spelen en bracht wat zijn trainer hoopte: creativiteit. En hij koppelde dat aan efficiëntie met een assist en een doelpunt. 4. Yuji Ono (STVV) : stofzuiger op het middenveld die enorm veel ballen recupereerde, zelfs al moest hij daarvoor in de eigen zestien komen tackelen. Zorgt ook voor aanvoer naar de aanvallers.5. Sébastien Siani (KV Oostende) : onmisbare schakel tussen verdediging een aanval bij de leidersploeg. Sterk in duel, onvermoeibaar, altijd aanspeelbaar, goed overzicht.6. Danijel Milicevic (AA Gent) : zorgde voor constante dreiging en een geruststellende voorsprong met een vrije trap, waar de Zwitser heel listig de bal onder de opspringende spelers uit de muur trapte.7. Julien Gorius (Racing Genk) : moest tegen KV Mechelen een rij naar achteren schuiven, maar dat belette hem niet om het spel toch prima te dirigeren, tot tevredenheid van zijn trainer Peter Maes, die hem de man van de match noemde.8. François Marquet (Moeskroen-Péruwelz) : sterk aan de bal en goed voor twee assists: één officiële, op Dusenne, en één officieuze assist die resulteerde in de owngoal van Ingason.9. Nikola Storm (Zulte Waregem) : startte aarzelend in zijn debuutmatch, maar bleef het vertrouwen genieten van Francky Dury. Storm bedankte met een assist.10. Stefano Okaka (Anderlecht) : bewees dat Besnik Hasi ongelijk had door de Italiaanse spits niet te laten starten op Mambourg. Brengt kracht en dynamiek voorin.