Thorgan Hazard, de winnaar van de Gouden Schoen 2013, trekt deze winter niet naar Anderlecht en maakt het seizoen vol bij Zulte Waregem. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt op een persconferentie. Daarmee lijkt een einde gekomen aan de transfersoap rond de jonge middenvelder (20).
Hazard staat al geruime tijd in de belangstelling van RSC Anderlecht en wil ook zelf graag naar het Astridpark verhuizen, maar op clubniveau was er nog geen akkoord. Zulte Waregem schermde echter met een 'waterdicht contract' (Hazard wordt door Essevee voor een seizoen gehuurd van Chelsea, red.) en de onderhandelingen met Anderlecht bleken muurvast te zitten.

Gisteren stuurde Hazard nog zijn kat naar de training van Essevee. Officieel klonk het dat hij wat ziek was, maar volgens de vicekampioen liet Hazard zich door zijn entourage beïnvloeden. Dinsdagavond had de vicekampioen nog een e-mail van de raadsman van Hazard ontvangen, waarbij gevraagd werd om het contract van de middenvelder te beëindigen. Vanochtend daagde Hazard wel gewoon op voor de training bij Zulte Waregem. (KVDA)

Thorgan Hazard, de winnaar van de Gouden Schoen 2013, trekt deze winter niet naar Anderlecht en maakt het seizoen vol bij Zulte Waregem. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt op een persconferentie. Daarmee lijkt een einde gekomen aan de transfersoap rond de jonge middenvelder (20). Hazard staat al geruime tijd in de belangstelling van RSC Anderlecht en wil ook zelf graag naar het Astridpark verhuizen, maar op clubniveau was er nog geen akkoord. Zulte Waregem schermde echter met een 'waterdicht contract' (Hazard wordt door Essevee voor een seizoen gehuurd van Chelsea, red.) en de onderhandelingen met Anderlecht bleken muurvast te zitten. Gisteren stuurde Hazard nog zijn kat naar de training van Essevee. Officieel klonk het dat hij wat ziek was, maar volgens de vicekampioen liet Hazard zich door zijn entourage beïnvloeden. Dinsdagavond had de vicekampioen nog een e-mail van de raadsman van Hazard ontvangen, waarbij gevraagd werd om het contract van de middenvelder te beëindigen. Vanochtend daagde Hazard wel gewoon op voor de training bij Zulte Waregem. (KVDA)