Thorgan Hazard vierde mee met Anderlecht in Carré

© Belga
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Thorgan Hazard vierde mee met de spelers van landskampioen Anderlecht in discotheek Carré. De jongere broer van Eden Hazard wordt nadrukkelijk gelinkt aan paars-wit.

Enkele uren nadat hij met Zulte Waregem de titelmatch tegen Anderlecht had verloren, vierde Thorgan Hazard mee met de spelers van RSCA in discotheek Carré. De jongere broer van Eden Hazard wordt nadrukkelijk gelinkt aan de landskampioen.

De familie van Hazard was zondagnamiddag al met de nodige egards ontvangen in het Astridpark, de 20-jarige middenvelder zelf zakte ’s avonds af naar de afterparty van Anderlecht in Carré in Willebroek. Het Laatste Nieuws heeft een foto van Hazard met Anderlechtspelers Cheikhou Kouyaté en Dennis Praet. De 32e titel van paars-wit werd er stevig gevierd.

Interesse

Anderlecht wuift verschillende spelers uit, onder wie Lucas Biglia en Dieumerci Mbokani, en werkt al volop aan de uitbouw van een nieuwe ploeg. Thorgan Hazard staat hoog op het verlanglijstje, zo bevestigde ook trainer John van den Brom gisterenavond in Extra Time op Canvas: ‘Wij zijn zeer geïnteresseerd.’

Thorgan Hazard ligt net als zijn broer Eden onder contract bij Chelsea. Dit seizoen werd hij uitgeleend aan Zulte Waregem, waar hij zich nadrukkelijk in de kijker speelde. Vorige week haalde bondscoach Marc Wilmots hem bij de selectie van de Rode Duivels voor de stage in Amerika (23 t.e.m. 30 mei) en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië (7 juni).

Ook William Vainqueur van Standard en Ilombe Mboyo van AA Gent worden gelinkt aan Anderlecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content