Atalanta zou de opstapclausule van zes miljoen euro in het contract van Timothy Castagne betaald hebben aan Genk. Castagne speelde bij het eerste elftal van de Limburgse club van 2014 tot nu, maar zal in de toekomst de kleuren van Atalanta verdedigen. Atalanta had tot woensdag een akkoord met AA Gent-verdediger Thomas Foket. Alles leek in kannen en kruiken, maar de transfer werd volgens zijn manager on hold gezet. De Mediahuis-kranten meldden dat hartritmestoornissen aan de oorzaak lagen van de mislukte overstap.

Castagne neemt bij Atalanta de plaats in van Andrea Conti die de komende vijf jaar bij AC Milan zal spelen. De Milanezen hebben al flink geïnvesteerd deze zomer, ze gaven al meer dan honderd miljoen euro uit aan zes spelers in totaal.

In 99 officiële wedstrijden voor de Limburgers scoorde Castagne drie keer. Hij speelt ook voor de beloften van de nationale ploeg.

Atalanta zou de opstapclausule van zes miljoen euro in het contract van Timothy Castagne betaald hebben aan Genk. Castagne speelde bij het eerste elftal van de Limburgse club van 2014 tot nu, maar zal in de toekomst de kleuren van Atalanta verdedigen. Atalanta had tot woensdag een akkoord met AA Gent-verdediger Thomas Foket. Alles leek in kannen en kruiken, maar de transfer werd volgens zijn manager on hold gezet. De Mediahuis-kranten meldden dat hartritmestoornissen aan de oorzaak lagen van de mislukte overstap.Castagne neemt bij Atalanta de plaats in van Andrea Conti die de komende vijf jaar bij AC Milan zal spelen. De Milanezen hebben al flink geïnvesteerd deze zomer, ze gaven al meer dan honderd miljoen euro uit aan zes spelers in totaal.In 99 officiële wedstrijden voor de Limburgers scoorde Castagne drie keer. Hij speelt ook voor de beloften van de nationale ploeg.