1. Youri Tielemans (Anderlecht) : heel aanwezig en meer aanvallend ingesteld dan in het verleden. Bekroonde zijn avond met een heerlijke goal waarmee Anderlecht door het oog van de naald kroop.

2. Michiel Jonckheere (KV Oostende) : de 25-jarige lichtvoetige middenvelder was centraal op het middenveld onvermoeibaar. Groot loopvermogen, goed voeten, altijd het overzicht behouden. Een openbaring op het hoogste niveau.

3. Igor De Camargo (Racing Genk) : maakte een opgemerkte rentree bij de club waar hij in 2000 begon aan zijn carrière in Europa. Zonder fenomenaal te spelen kroonde hij zich met twee goals toch tot matchwinnaar.

4. Junior Edmilson (STVV) : er zit nog afval in zijn spel en zijn zelfcontrole moet veel beter, maar zijn snelheid en acties zijn een aanwinst. Rechtsvoetig op links geeft veel mogelijkheden.

5. Steeven Langil (Waasland-Beveren) : deed de Anderlechtdefensie pijn met zijn dribbels en snelheid. Zijn koelbloedige goal leverde ei zo na een onverhoopt puntje op.

6. William Dutoit (STVV) : zijn reddingen in de slotfase waren opmerkelijk, maar hij noemde het 'ideale' ballen voor een doelman. De redding op een poging van De Sutter vlak na rust noemde hij zelf de moeilijkste.

7. Maxim Chanot (KV Kortrijk) : exponent van de fysieke kracht van KV Kortrijk en matchwinnaar met twee kopbaldoelpunten op twee hoekschoppen van Gertjan De Mets.

8. Benji De Ceulaer (Westerlo) : zorgde, zoals vroeger bij Lokeren, voor constante dreiging met zijn beweeglijkheid en het goed in de ruimtes duiken. Verhoogt daarmee ook het rendement van de nukkige Aoulad.

9. Derrick Tshimanga (Racing Genk) : zag zijn ploegmaat aan de overkant, Timothy Castagne, de eerste goal tegen OHL inleiden, maar hij deed zelf nóg beter door bij de twee volgende doelpunten voor de assist te zorgen.

10. Andile Jali (KV Oostende) : de Zuid-Afrikaanse controlerende middenvelder speelde na een minder seizoen, doorkruist met interlandverplichtingen, zoals in zijn beste Oostendse dagen.

1. Youri Tielemans (Anderlecht) : heel aanwezig en meer aanvallend ingesteld dan in het verleden. Bekroonde zijn avond met een heerlijke goal waarmee Anderlecht door het oog van de naald kroop.2. Michiel Jonckheere (KV Oostende) : de 25-jarige lichtvoetige middenvelder was centraal op het middenveld onvermoeibaar. Groot loopvermogen, goed voeten, altijd het overzicht behouden. Een openbaring op het hoogste niveau.3. Igor De Camargo (Racing Genk) : maakte een opgemerkte rentree bij de club waar hij in 2000 begon aan zijn carrière in Europa. Zonder fenomenaal te spelen kroonde hij zich met twee goals toch tot matchwinnaar.4. Junior Edmilson (STVV) : er zit nog afval in zijn spel en zijn zelfcontrole moet veel beter, maar zijn snelheid en acties zijn een aanwinst. Rechtsvoetig op links geeft veel mogelijkheden.5. Steeven Langil (Waasland-Beveren) : deed de Anderlechtdefensie pijn met zijn dribbels en snelheid. Zijn koelbloedige goal leverde ei zo na een onverhoopt puntje op.6. William Dutoit (STVV) : zijn reddingen in de slotfase waren opmerkelijk, maar hij noemde het 'ideale' ballen voor een doelman. De redding op een poging van De Sutter vlak na rust noemde hij zelf de moeilijkste.7. Maxim Chanot (KV Kortrijk) : exponent van de fysieke kracht van KV Kortrijk en matchwinnaar met twee kopbaldoelpunten op twee hoekschoppen van Gertjan De Mets.8. Benji De Ceulaer (Westerlo) : zorgde, zoals vroeger bij Lokeren, voor constante dreiging met zijn beweeglijkheid en het goed in de ruimtes duiken. Verhoogt daarmee ook het rendement van de nukkige Aoulad.9. Derrick Tshimanga (Racing Genk) : zag zijn ploegmaat aan de overkant, Timothy Castagne, de eerste goal tegen OHL inleiden, maar hij deed zelf nóg beter door bij de twee volgende doelpunten voor de assist te zorgen.10. Andile Jali (KV Oostende) : de Zuid-Afrikaanse controlerende middenvelder speelde na een minder seizoen, doorkruist met interlandverplichtingen, zoals in zijn beste Oostendse dagen.