1. Dalibor Veselinovic (KV Mechelen) : heerste tegen Standard in de lucht en won elk kopduel. Scoorde de enig goal van de wedstrijd.

2. Laurent Henkinet (KV Kortrijk) : cruciale penaltyredding die KVK zekerheid geeft over deelname aan play-off 1. Houdt na Nieuwjaar Darren Keet op de bank. Slechts vier tegendoelpunten in 2015, hield in die acht wedstrijden vijf keer de nul.

3. Sergej Milinkovic-Savic (Racing Genk) : toonde tegen Zulte Waregem veel grinta, zowel in defensief als in aanvallend opzicht. Zag zijn inzet beloond en maakte het openingsdoelpunt.

4. Knowledge Musona (KV Oostende) : zaaide met zijn snelheid verwarring in de bezoekende defensie en scoorde twee keer.

5. Moses Simon (AA Gent) : zijn bevliegingen waren nodig om Lierse uit verband te spelen. Hij is de man met de individuele actie die Gent nodig heeft om openingen te forceren, kansen te creëren en doelpunten te maken.

6. Ruud Vormer (Club Brugge) : speelde een heel nuttige wedstrijd met een paar van zijn intussen gekende infiltraties. Ook goed in het samenspel met Claudemir.

7. Tristan Dingomé (Moeskroen-Péruwelz) : heel aanwezig, vooral in de eerste helft. Creëerde een pak kansen.

8. Renaud Emond (Waasland-Beveren) : het is perfect mogelijk dat de (mede-)topschutter van de Jupiler Pro League zakt uit eerste klasse. Aan zijn torinstinct zal het niet liggen.

9. Cyriel Dessers (Lokeren) : bedrijvige jonge Belgische spits. Met het oog op volgend seizoen mag hij wellicht op redelijk wat speelkansen rekenen in play-off 2.

10. Chuks Aneke (Zulte Waregem) : stond tegen Racing Genk goed zijn mannetje op het middenveld, was heel aanwezig in de partij.

1. Dalibor Veselinovic (KV Mechelen) : heerste tegen Standard in de lucht en won elk kopduel. Scoorde de enig goal van de wedstrijd.2. Laurent Henkinet (KV Kortrijk) : cruciale penaltyredding die KVK zekerheid geeft over deelname aan play-off 1. Houdt na Nieuwjaar Darren Keet op de bank. Slechts vier tegendoelpunten in 2015, hield in die acht wedstrijden vijf keer de nul.3. Sergej Milinkovic-Savic (Racing Genk) : toonde tegen Zulte Waregem veel grinta, zowel in defensief als in aanvallend opzicht. Zag zijn inzet beloond en maakte het openingsdoelpunt.4. Knowledge Musona (KV Oostende) : zaaide met zijn snelheid verwarring in de bezoekende defensie en scoorde twee keer.5. Moses Simon (AA Gent) : zijn bevliegingen waren nodig om Lierse uit verband te spelen. Hij is de man met de individuele actie die Gent nodig heeft om openingen te forceren, kansen te creëren en doelpunten te maken.6. Ruud Vormer (Club Brugge) : speelde een heel nuttige wedstrijd met een paar van zijn intussen gekende infiltraties. Ook goed in het samenspel met Claudemir.7. Tristan Dingomé (Moeskroen-Péruwelz) : heel aanwezig, vooral in de eerste helft. Creëerde een pak kansen.8. Renaud Emond (Waasland-Beveren) : het is perfect mogelijk dat de (mede-)topschutter van de Jupiler Pro League zakt uit eerste klasse. Aan zijn torinstinct zal het niet liggen.9. Cyriel Dessers (Lokeren) : bedrijvige jonge Belgische spits. Met het oog op volgend seizoen mag hij wellicht op redelijk wat speelkansen rekenen in play-off 2.10. Chuks Aneke (Zulte Waregem) : stond tegen Racing Genk goed zijn mannetje op het middenveld, was heel aanwezig in de partij.