1. Abdoulay Diaby (Club Brugge) : kreeg na de Champions League play-offs tegen Manchester United nog bakken kritiek over zich, maar antwoordde op het veld. Vier goals zorgen ongetwijfeld voor vertrouwen.

2. Rob Schoofs (STVV) : bijna de perfecte wedstrijd als controlerende én creatieve middenvelder tegelijk. Brak menig Leuvense aanval af en was daarnaast feilloos in de offensieve passing.

3. Christophe Lepoint (Zulte Waregem) : scoorde twee goals op het veld van competitieleider KVO en leidde Waregem zo naar een stuntzege.

4. Julien Gorius (Racing Genk) : werd matchwinnaar met een doelpunt en een assist. Penneteau belette zelfs nog een tweede goal Fransman.

5. Ruud Vormer (Club Brugge) : de motor op het Brugse middenveld. Door zijn efficiëntie en harde werk in de rug van Vázquez kon de Spanjaard ongestoord vooruit voetballen. Bekroonde zijn sterke match zelf ook met een goal.

6. Stefano Okaka (Anderlecht) : brak de ban in Westerlo en lijkt gelanceerd om het speerpunt te worden van de Anderlechtvoorhoede

7. Rudy Riou (OH Leuven) : besliste met enkele knappe reddingen over winst en verlies. Verstevigde zijn faam als nieuwe publiekslieveling aan Den Dreef.

8. Mats Rits (KV Mechelen) : zette na een moeilijke zomer een puike prestatie neer in de Ghelamco Arena: een doelpunt en een assist.

9. Pieter-Jan Monteyne (OH Leuven) : na amper één training al meteen een onberispelijke wedstrijd als de nieuwe Leuvense linksback. Meteen goed voor de beslissende assist.

10. Victor Vázquez (Club Brugge) : strooide met precieze passes en leverde de ideeën bij blauw-zwart. Zijn fysieke paraatheid blijft een minpunt: Vázquez moest voortijdig met krampen naar de kant.

1. Abdoulay Diaby (Club Brugge) : kreeg na de Champions League play-offs tegen Manchester United nog bakken kritiek over zich, maar antwoordde op het veld. Vier goals zorgen ongetwijfeld voor vertrouwen.2. Rob Schoofs (STVV) : bijna de perfecte wedstrijd als controlerende én creatieve middenvelder tegelijk. Brak menig Leuvense aanval af en was daarnaast feilloos in de offensieve passing.3. Christophe Lepoint (Zulte Waregem) : scoorde twee goals op het veld van competitieleider KVO en leidde Waregem zo naar een stuntzege.4. Julien Gorius (Racing Genk) : werd matchwinnaar met een doelpunt en een assist. Penneteau belette zelfs nog een tweede goal Fransman.5. Ruud Vormer (Club Brugge) : de motor op het Brugse middenveld. Door zijn efficiëntie en harde werk in de rug van Vázquez kon de Spanjaard ongestoord vooruit voetballen. Bekroonde zijn sterke match zelf ook met een goal.6. Stefano Okaka (Anderlecht) : brak de ban in Westerlo en lijkt gelanceerd om het speerpunt te worden van de Anderlechtvoorhoede7. Rudy Riou (OH Leuven) : besliste met enkele knappe reddingen over winst en verlies. Verstevigde zijn faam als nieuwe publiekslieveling aan Den Dreef.8. Mats Rits (KV Mechelen) : zette na een moeilijke zomer een puike prestatie neer in de Ghelamco Arena: een doelpunt en een assist.9. Pieter-Jan Monteyne (OH Leuven) : na amper één training al meteen een onberispelijke wedstrijd als de nieuwe Leuvense linksback. Meteen goed voor de beslissende assist.10. Victor Vázquez (Club Brugge) : strooide met precieze passes en leverde de ideeën bij blauw-zwart. Zijn fysieke paraatheid blijft een minpunt: Vázquez moest voortijdig met krampen naar de kant.