1. Gohi Bi Zoro Cyriac (KV Oostende) : scoorde drie keer en speelde een topmatch op de Freethiel. Exponent van de Oostendse offensieve weelde.

2. Franck Berrier (KV Oostende) : speelde sterk als in zijn beste periode bij Zulte Waregem. Gemeten passes en ongrijpbaar tussen de linies.

3. Jérémy Perbet (Charleroi) : scoorde meteen bij de terugkeer op de Belgische velden. Zijn doelpunt werd ei zo na de winning goal. Sowieso een versterking voor de Carolo's.

4. Koen Persoons (Lokeren) : de sterke man die op het Lokerse middenveld voor het nodige evenwicht in de ploeg zorgt.

5. Thomas Meunier (Club Brugge) : eindelijk terug. Eén speelhelft veruit de beste man op het veld, daarna fysiek teruggevallen.

6. Darren Keet (KV Kortrijk) : hield al voor de derde opeenvolgende keer de nul. Lijkt scherper geworden sinds de komst en de concurrentie van de Griekse ex-international Sifakis. Zijn uittrappen blijven een werkpunt.

7. Onur Kaya (Zulte Waregem) : temperamentvol (soms op het randje), maar erg goed aan de competitie gestart met vijf assists. Schilderde de bal op het hoofd van Leye en bezorgde Waregem zo de verdiende gelijkmaker.

8. Neeskens Kebano (Racing Genk) : kon evenwel niet scoren, maar debuteerde veelbelovend in het Genkse shirt.

9. Laurent Depoitre (AA Gent) : werkte keihard en liep tot in de laatste minuten zich de pleuris uit het lijf. De enige Gentse aanvallende speler op niveau.

10. Edmilson (STVV) : begon matig aan de wedstrijd, maar herpakte zich. Nam zijn verantwoordelijkheid, bleef voor dreiging zorgen ook toen STVV wat minder draaide.

1. Gohi Bi Zoro Cyriac (KV Oostende) : scoorde drie keer en speelde een topmatch op de Freethiel. Exponent van de Oostendse offensieve weelde.2. Franck Berrier (KV Oostende) : speelde sterk als in zijn beste periode bij Zulte Waregem. Gemeten passes en ongrijpbaar tussen de linies.3. Jérémy Perbet (Charleroi) : scoorde meteen bij de terugkeer op de Belgische velden. Zijn doelpunt werd ei zo na de winning goal. Sowieso een versterking voor de Carolo's.4. Koen Persoons (Lokeren) : de sterke man die op het Lokerse middenveld voor het nodige evenwicht in de ploeg zorgt.5. Thomas Meunier (Club Brugge) : eindelijk terug. Eén speelhelft veruit de beste man op het veld, daarna fysiek teruggevallen.6. Darren Keet (KV Kortrijk) : hield al voor de derde opeenvolgende keer de nul. Lijkt scherper geworden sinds de komst en de concurrentie van de Griekse ex-international Sifakis. Zijn uittrappen blijven een werkpunt.7. Onur Kaya (Zulte Waregem) : temperamentvol (soms op het randje), maar erg goed aan de competitie gestart met vijf assists. Schilderde de bal op het hoofd van Leye en bezorgde Waregem zo de verdiende gelijkmaker.8. Neeskens Kebano (Racing Genk) : kon evenwel niet scoren, maar debuteerde veelbelovend in het Genkse shirt.9. Laurent Depoitre (AA Gent) : werkte keihard en liep tot in de laatste minuten zich de pleuris uit het lijf. De enige Gentse aanvallende speler op niveau. 10. Edmilson (STVV) : begon matig aan de wedstrijd, maar herpakte zich. Nam zijn verantwoordelijkheid, bleef voor dreiging zorgen ook toen STVV wat minder draaide.