1. Knowledge Musona (KV Oostende) : was zowel bij de opbouw als in de zone van de waarheid zeer aanwezig. De Anderlechtverdediging, die hem overigens veel te veel ruimte gaf, wist geen raad met de snelle flankaanvaller.

2. Sven Kums (AA Gent) : pure klasse, de manier waarop hij een sterk AA Gent orkestreerde. Met zijn tactische intelligentie dichtte hij vele gaten, maakte op tijd een professioneel foutje en verlegde hij het spel wanneer nodig.

3. Franck Berrier (KV Oostende) : in een vrije rol achter diepe spits Cyriac etaleerde de Fransman nog maar eens zijn uitstekende vista en feilloze traptechniek. Gaf de assist bij de eerste twee goals van Oostende.

4. Ruud Vormer (Club Brugge) : maakte de openingsgoal kort na rust en gaf een assist in de slotfase, een nummer tien waardig. Was één van de weinige thuisspelers op niveau.

5. Yoni Buyens (Genk) : goed infiltrerend tussen de linies, doorlopen gevaarlijk. Terug van weggeweest na een paar moeizame seizoenen.

6. Olivier Myny (Waasland-Beveren) : uitgerekend tegen zijn ex-club Zulte Waregem blonk hij uit en scoorde de kwieke middenvelder. Met wat meer geluk hadden daar zelfs nog een assist en doelpunt bijgekund.

7. Hervé Kagé (KV Kortrijk) : kan een door de transferperiode offensief onthoofd KV Kortrijk nieuwe impulsen geven. Viel sterk in en bracht plots diepgang en dreiging die voor rust compleet afwezig was.

8. Erik Johansson (AA Gent) : na amper twee wedstrijden in de basis kan de stoere en extraverte Zweedse verdediger al overtuigen. Staat héél vaak op de juiste plaats, toont zich sterk in de duels en verzorgd in het uitvoetballen.

9. John Bostock (OH Leuven) : de Engelse middenvelder bevrijdde het Leuvense publiek door zijn Panenka-penalty weergaloos om te zetten.

10. Mijat Maric (Lokeren) : sterk achterin en gaat door op zijn elan van vorig seizoen, waarin hij als topschutter van de ploeg eindigde.

1. Knowledge Musona (KV Oostende) : was zowel bij de opbouw als in de zone van de waarheid zeer aanwezig. De Anderlechtverdediging, die hem overigens veel te veel ruimte gaf, wist geen raad met de snelle flankaanvaller.2. Sven Kums (AA Gent) : pure klasse, de manier waarop hij een sterk AA Gent orkestreerde. Met zijn tactische intelligentie dichtte hij vele gaten, maakte op tijd een professioneel foutje en verlegde hij het spel wanneer nodig.3. Franck Berrier (KV Oostende) : in een vrije rol achter diepe spits Cyriac etaleerde de Fransman nog maar eens zijn uitstekende vista en feilloze traptechniek. Gaf de assist bij de eerste twee goals van Oostende.4. Ruud Vormer (Club Brugge) : maakte de openingsgoal kort na rust en gaf een assist in de slotfase, een nummer tien waardig. Was één van de weinige thuisspelers op niveau.5. Yoni Buyens (Genk) : goed infiltrerend tussen de linies, doorlopen gevaarlijk. Terug van weggeweest na een paar moeizame seizoenen.6. Olivier Myny (Waasland-Beveren) : uitgerekend tegen zijn ex-club Zulte Waregem blonk hij uit en scoorde de kwieke middenvelder. Met wat meer geluk hadden daar zelfs nog een assist en doelpunt bijgekund.7. Hervé Kagé (KV Kortrijk) : kan een door de transferperiode offensief onthoofd KV Kortrijk nieuwe impulsen geven. Viel sterk in en bracht plots diepgang en dreiging die voor rust compleet afwezig was.8. Erik Johansson (AA Gent) : na amper twee wedstrijden in de basis kan de stoere en extraverte Zweedse verdediger al overtuigen. Staat héél vaak op de juiste plaats, toont zich sterk in de duels en verzorgd in het uitvoetballen.9. John Bostock (OH Leuven) : de Engelse middenvelder bevrijdde het Leuvense publiek door zijn Panenka-penalty weergaloos om te zetten.10. Mijat Maric (Lokeren) : sterk achterin en gaat door op zijn elan van vorig seizoen, waarin hij als topschutter van de ploeg eindigde.