1. Davy Roef (Anderlecht) : was matchwinnaar tegen Club Brugge met een vijftal knappe reddingen. Lijkt meer dan ooit klaar om Proto het vuur aan de schenen te leggen.

2. Neeskens Kebano (Charleroi) : liep perfect tussen de lijnen, zorgde constant voor gevaar. De oud-speler van PSG bewees waarom hij zich - in steun van een diepe spits -in de belangstelling speelde van onder andere Anderlecht.

3. Steven Defour (Anderlecht) : gaf twee assists en was de krijger op het middenveld - soms op het randje - die paars-wit over de streep hielp.

4. Adrien Trebel (Standard) : met voorsprong de meest constante Luikenaar in deze play-offs. Tegen Kortrijk goed voor een assist en een goal.

5. Brecht Dejaegere (AA Gent) : opnieuw één en al overgave. Zorgde vanaf de zijkant voor de nodige offensieve impulsen en nam op het einde van de wedstrijd zelfs de volledige rechterflank voor zijn rekening.

1. Davy Roef (Anderlecht) : was matchwinnaar tegen Club Brugge met een vijftal knappe reddingen. Lijkt meer dan ooit klaar om Proto het vuur aan de schenen te leggen.2. Neeskens Kebano (Charleroi) : liep perfect tussen de lijnen, zorgde constant voor gevaar. De oud-speler van PSG bewees waarom hij zich - in steun van een diepe spits -in de belangstelling speelde van onder andere Anderlecht.3. Steven Defour (Anderlecht) : gaf twee assists en was de krijger op het middenveld - soms op het randje - die paars-wit over de streep hielp.4. Adrien Trebel (Standard) : met voorsprong de meest constante Luikenaar in deze play-offs. Tegen Kortrijk goed voor een assist en een goal.5. Brecht Dejaegere (AA Gent) : opnieuw één en al overgave. Zorgde vanaf de zijkant voor de nodige offensieve impulsen en nam op het einde van de wedstrijd zelfs de volledige rechterflank voor zijn rekening.