1. Matz Sels (AA Gent) : kansloos op beide tegentreffers, maar heel geconcentreerd acterend, baas in de luchtduels en attent reagerend op de indraaiende pogingen van Izquierdo.

2. Dieumerci Ndongala (Charleroi) : speelde zijn beste match tot nu toe voor de Zebra's. Onhoudbaar op zijn flank en goed voor twee goals en een assist.

3. Sven Kums (AA Gent) : rustbrenger, aanspeelpunt en heerser in de middenstrook. Zeker aan de zijde van de fysiek sterke Neto, die weinig tot geen kopbalconfrontaties verloor.

4. Jorge Teixeira (Standard) : verdedigde stevig maar correct en hield zo topschutter Mitrovic uit de wedstrijd zonder een kaart te pakken.

5. Kalifa Coulibaly (Charleroi) : scoorde al zijn vierde goal in acht play-off 1-wedstrijden. Het lijkt allemaal niet erg verfijnd, maar de Malinees staat wel bijna altijd op de goede plek en werkt hard voor het elftal.

1. Matz Sels (AA Gent) : kansloos op beide tegentreffers, maar heel geconcentreerd acterend, baas in de luchtduels en attent reagerend op de indraaiende pogingen van Izquierdo.2. Dieumerci Ndongala (Charleroi) : speelde zijn beste match tot nu toe voor de Zebra's. Onhoudbaar op zijn flank en goed voor twee goals en een assist.3. Sven Kums (AA Gent) : rustbrenger, aanspeelpunt en heerser in de middenstrook. Zeker aan de zijde van de fysiek sterke Neto, die weinig tot geen kopbalconfrontaties verloor.4. Jorge Teixeira (Standard) : verdedigde stevig maar correct en hield zo topschutter Mitrovic uit de wedstrijd zonder een kaart te pakken.5. Kalifa Coulibaly (Charleroi) : scoorde al zijn vierde goal in acht play-off 1-wedstrijden. Het lijkt allemaal niet erg verfijnd, maar de Malinees staat wel bijna altijd op de goede plek en werkt hard voor het elftal.