1. Nicklas Pedersen (AA Gent) : sukkelde lang met blessures, maar blijkt nu klaar om te schitteren in play-off 1. Bedankte zijn coach voor het vertrouwen met twee goals, waarvan een echte beauty.

2. Obbi Oulare (Club Brugge) : liet de match tegen Anderlecht kantelen als invaller. Scoorde - volledig ongedekt - na een corner die Oulare zelf had afgedwongen na een indrukwekkende rush.

3. Steven Defour (Anderlecht) : vormt de motor van een prima voetballend Anderlecht, voor het eerste deze play-offs. Zag dat zijn ploegmaats de wedstrijd vergaten dood te maken.

4. Benoit Poulain (KV Kortrijk) : lepe en intelligente centrale verdediger die weinig tot nooit in de problemen komt door zijn goede positionering en uitstekende voeten- en kopspel.

5. Laurent Depoitre (AA Gent) : blijft de goede prestaties aan elkaar rijgen. Veel analisten hadden een terugslag verwacht in zijn eerste seizoen bij een topclub, maar de spits lijkt almaar sterker te worden.

1. Nicklas Pedersen (AA Gent) : sukkelde lang met blessures, maar blijkt nu klaar om te schitteren in play-off 1. Bedankte zijn coach voor het vertrouwen met twee goals, waarvan een echte beauty.2. Obbi Oulare (Club Brugge) : liet de match tegen Anderlecht kantelen als invaller. Scoorde - volledig ongedekt - na een corner die Oulare zelf had afgedwongen na een indrukwekkende rush.3. Steven Defour (Anderlecht) : vormt de motor van een prima voetballend Anderlecht, voor het eerste deze play-offs. Zag dat zijn ploegmaats de wedstrijd vergaten dood te maken.4. Benoit Poulain (KV Kortrijk) : lepe en intelligente centrale verdediger die weinig tot nooit in de problemen komt door zijn goede positionering en uitstekende voeten- en kopspel.5. Laurent Depoitre (AA Gent) : blijft de goede prestaties aan elkaar rijgen. Veel analisten hadden een terugslag verwacht in zijn eerste seizoen bij een topclub, maar de spits lijkt almaar sterker te worden.