1. Tino-Sven Susic (KRC Genk) : kreeg tegen Anderlecht zijn eerste basisplaats en liet zich meteen opmerken. Zorgde als nummer tien voor veel diepgang en beweging, ook zonder bal. Versierde ook enkele mooie kansen. Na een uur was zijn tank wel leeg.

2. Mahmoud Trezeguet (Mouscron) : liet zien waarom Anderlecht hem ooit naar België haalde. De Egyptische spelmaker was bij momenten ongrijpbaar en tekende voor een knappe en belangrijke goal.

3. Soualiho Meïté (Zulte Waregem) : toonde opnieuw zijn grote kwaliteiten, onverzettelijk in de duels, grote actieradius, slim voetballend. Samen met Lerager de motor van dit Zulte Waregem.

4. Jacob Rinne (AA Gent) : hield zijn ploeg lange tijd in de wedstrijd en compenseerde zo eigenlijk de inefficiëntie van zijn offensieve linie.

5. Jakub Brabec (KRC Genk) : vierde zijn debuut voor Genk en deed dat meteen met verve. Attent, rustig maar aanwezig. Zorgt ook voor meer voetballend vermogen in de achterlinie.

6. Anthony Limbombe (Club Brugge) : het duurde even voor hij zich aanpaste en Club een vervanger voor Refaelov vond, maar Limbombe kan het worden. Wisselde na de pauze even van flank, maar is toch dreigender vanop rechts.

7. Adrien Trebel (Standard) : de echte patron van Standard, ook onder Jankovic is dat zo. Samen met Dossevi zorgt hij voor een technisch surplus en dat tikje extra voor de Rouches.

8. Nicolae Stanciu (Anderlecht) : etaleerde tegen Genk opnieuw zijn klasse, maar kon nog altijd niet scoren. Zijn beste schot spatte uiteen op de deklat.

9. Yohan Boli (STVV) : miste voor de rust een reuzegrote kans, maar kantelde met twee doelpunten op amper twee minuten de wedstrijd in het voordeel van de Truienaars. Na veel blessureleed eindelijk weer aan de oppervlakte gekomen.

10. Killian Overmeire (Lokeren) : de skipper was zowat de enige bij Lokeren die zijn vertrouwde niveau haalde. Onvermoeibaar, sterk in de duels en secuur in de passing. Last man standing in een ploeg die serieus aan het zwalpen is geslagen.

1. Tino-Sven Susic (KRC Genk) : kreeg tegen Anderlecht zijn eerste basisplaats en liet zich meteen opmerken. Zorgde als nummer tien voor veel diepgang en beweging, ook zonder bal. Versierde ook enkele mooie kansen. Na een uur was zijn tank wel leeg.2. Mahmoud Trezeguet (Mouscron) : liet zien waarom Anderlecht hem ooit naar België haalde. De Egyptische spelmaker was bij momenten ongrijpbaar en tekende voor een knappe en belangrijke goal.3. Soualiho Meïté (Zulte Waregem) : toonde opnieuw zijn grote kwaliteiten, onverzettelijk in de duels, grote actieradius, slim voetballend. Samen met Lerager de motor van dit Zulte Waregem. 4. Jacob Rinne (AA Gent) : hield zijn ploeg lange tijd in de wedstrijd en compenseerde zo eigenlijk de inefficiëntie van zijn offensieve linie.5. Jakub Brabec (KRC Genk) : vierde zijn debuut voor Genk en deed dat meteen met verve. Attent, rustig maar aanwezig. Zorgt ook voor meer voetballend vermogen in de achterlinie.6. Anthony Limbombe (Club Brugge) : het duurde even voor hij zich aanpaste en Club een vervanger voor Refaelov vond, maar Limbombe kan het worden. Wisselde na de pauze even van flank, maar is toch dreigender vanop rechts.7. Adrien Trebel (Standard) : de echte patron van Standard, ook onder Jankovic is dat zo. Samen met Dossevi zorgt hij voor een technisch surplus en dat tikje extra voor de Rouches.8. Nicolae Stanciu (Anderlecht) : etaleerde tegen Genk opnieuw zijn klasse, maar kon nog altijd niet scoren. Zijn beste schot spatte uiteen op de deklat.9. Yohan Boli (STVV) : miste voor de rust een reuzegrote kans, maar kantelde met twee doelpunten op amper twee minuten de wedstrijd in het voordeel van de Truienaars. Na veel blessureleed eindelijk weer aan de oppervlakte gekomen.10. Killian Overmeire (Lokeren) : de skipper was zowat de enige bij Lokeren die zijn vertrouwde niveau haalde. Onvermoeibaar, sterk in de duels en secuur in de passing. Last man standing in een ploeg die serieus aan het zwalpen is geslagen.