"Ik denk dat ik nog op de bank zal starten, maar invallen moet zeker lukken", aldus de drievoudige Rode Duivel (zes selecties, drie caps), die sinds donderdag opnieuw met de groep traint. "Mijn revalidatie is vlot verlopen en ik ben blij dat ik mijn ploegmaats opnieuw kan helpen."

Odjidja stond drie wedstrijden aan de kant door een spierscheur die hij opliep op training. "Ik trapte in de grond en voelde meteen een stekende pijn in mijn bovenbeen. Ik dacht dat mijn seizoen erop zat, maar de dokters stelden mij snel gerust. De blessure kon echter op geen slechter moment vallen. De play-offs kwamen eraan en ik had net de goede vorm te pakken. Maar al bij al ben ik niet lang uit roulatie geweest en ik heb er dan ook vertrouwen in dat ik minstens even sterk zal terugkeren", klinkt het ambitieus bij de ex-speler van Anderlecht en Hamburg.

"We maken een goede kans om nog eens te winnen in het Astridpark en daar moeten we van profiteren om in het zog van Standard te blijven. Maar in de play-offs kan iedereen van iedereen winnen en dus zullen we zondag zeker op onze hoede zijn."

Odjidja strijdt met Club Brugge nog volop mee voor de titel. Na één speeldag volgen de West-Vlamingen op twee punten van leider Standard. (Belga/INM)

"Ik denk dat ik nog op de bank zal starten, maar invallen moet zeker lukken", aldus de drievoudige Rode Duivel (zes selecties, drie caps), die sinds donderdag opnieuw met de groep traint. "Mijn revalidatie is vlot verlopen en ik ben blij dat ik mijn ploegmaats opnieuw kan helpen." Odjidja stond drie wedstrijden aan de kant door een spierscheur die hij opliep op training. "Ik trapte in de grond en voelde meteen een stekende pijn in mijn bovenbeen. Ik dacht dat mijn seizoen erop zat, maar de dokters stelden mij snel gerust. De blessure kon echter op geen slechter moment vallen. De play-offs kwamen eraan en ik had net de goede vorm te pakken. Maar al bij al ben ik niet lang uit roulatie geweest en ik heb er dan ook vertrouwen in dat ik minstens even sterk zal terugkeren", klinkt het ambitieus bij de ex-speler van Anderlecht en Hamburg. "We maken een goede kans om nog eens te winnen in het Astridpark en daar moeten we van profiteren om in het zog van Standard te blijven. Maar in de play-offs kan iedereen van iedereen winnen en dus zullen we zondag zeker op onze hoede zijn." Odjidja strijdt met Club Brugge nog volop mee voor de titel. Na één speeldag volgen de West-Vlamingen op twee punten van leider Standard. (Belga/INM)