De middenvelder van Zulte Waregem, en topfavoriet voor de Gouden Schoen, zou bijzonder dicht bij een overgang naar het Astridpark staan. Trainer Van den Brom zou hem alvast met open armen ontvangen. "Hij kan iets extra's brengen", zei de Nederlander.

Thorgan Hazard zei na de bekerwedstrijd Cercle Brugge - Zulte Waregem dat Anderlecht qua niveau een stap vooruit zou zijn. "Dat is ook zo", zegt Van den Brom. "Dat weten jullie toch ook? De titel blijft ons doel, dat was in het begin van het seizoen zo, en daar is niets aan veranderd." Dat de middenvelder van Essevee welkom is in de kern van de Nederlander, leed geen twijfel. "Of hij een meerwaarde zou zijn? Uiteraard! Thorgan kan iets extra's brengen, en dat is waar we naar op zoek zijn."

Veel uitgaande transferbewegingen hoeven deze maand niet meer verwacht te worden in het Astridpark. "Zolang er niemand bijkomt, mag er van mijn spelersgroep niemand vertrekken."

John Van den Brom: 'Iedereen is fit'

Het gerucht gaat dat er voor Cheikhou Kouyaté een bod van een Engelse club zou zijn. "Cheikhou mag niét weg. Je beste centrale verdediger laten vertrekken zou een fout signaal zijn op dit moment", aldus de Nederlander, die tegen KV Mechelen op al zijn spelers kan rekenen. "Iedereen is fit, ook Cyriac." (Belga/INM)

De middenvelder van Zulte Waregem, en topfavoriet voor de Gouden Schoen, zou bijzonder dicht bij een overgang naar het Astridpark staan. Trainer Van den Brom zou hem alvast met open armen ontvangen. "Hij kan iets extra's brengen", zei de Nederlander. Thorgan Hazard zei na de bekerwedstrijd Cercle Brugge - Zulte Waregem dat Anderlecht qua niveau een stap vooruit zou zijn. "Dat is ook zo", zegt Van den Brom. "Dat weten jullie toch ook? De titel blijft ons doel, dat was in het begin van het seizoen zo, en daar is niets aan veranderd." Dat de middenvelder van Essevee welkom is in de kern van de Nederlander, leed geen twijfel. "Of hij een meerwaarde zou zijn? Uiteraard! Thorgan kan iets extra's brengen, en dat is waar we naar op zoek zijn." Veel uitgaande transferbewegingen hoeven deze maand niet meer verwacht te worden in het Astridpark. "Zolang er niemand bijkomt, mag er van mijn spelersgroep niemand vertrekken." John Van den Brom: 'Iedereen is fit' Het gerucht gaat dat er voor Cheikhou Kouyaté een bod van een Engelse club zou zijn. "Cheikhou mag niét weg. Je beste centrale verdediger laten vertrekken zou een fout signaal zijn op dit moment", aldus de Nederlander, die tegen KV Mechelen op al zijn spelers kan rekenen. "Iedereen is fit, ook Cyriac." (Belga/INM)