"Bij RC Genk hebben zij hun eerste stappen in het professionele leven gezet en de basis gelegd om succesvol te zijn", aldus Van Geneugden in Sport/Voetbalmagazine.

"Ze hebben er zeker onze positieve manier van werken onthouden. Toen ik als hoofdcoach begon, was Marvin uitgeleend aan RKC Waalwijk. Dat was niet zo'n succes. Ik heb toen aangedrongen om hem erbij te nemen en in de voorbereiding een kans te geven. Dat viel mee en hij is gebleven."

"OHL is een stabiele club met een low profile attitude, waardoor spelers hier in alle rust en sereniteit aan hun carrière kunnen werken. Wij reiken die mannen de hand, zij moeten hem pakken. Als trainer kan ik hen dingen aanreiken, maar zij zullen het toch vooral zelf moeten doen."

"Marvin is nu een tiental dagen bij ons. Hij had al twee weken gelopen en gaat nu dus zijn vierde week voorbereiding in. Ik verwacht hem over twee à drie weken topfit. Ik zie alleszins een speler die honger heeft en bij wie de ogen en de kop weer goed staan."

"Bij RC Genk hebben zij hun eerste stappen in het professionele leven gezet en de basis gelegd om succesvol te zijn", aldus Van Geneugden in Sport/Voetbalmagazine. "Ze hebben er zeker onze positieve manier van werken onthouden. Toen ik als hoofdcoach begon, was Marvin uitgeleend aan RKC Waalwijk. Dat was niet zo'n succes. Ik heb toen aangedrongen om hem erbij te nemen en in de voorbereiding een kans te geven. Dat viel mee en hij is gebleven." "OHL is een stabiele club met een low profile attitude, waardoor spelers hier in alle rust en sereniteit aan hun carrière kunnen werken. Wij reiken die mannen de hand, zij moeten hem pakken. Als trainer kan ik hen dingen aanreiken, maar zij zullen het toch vooral zelf moeten doen." "Marvin is nu een tiental dagen bij ons. Hij had al twee weken gelopen en gaat nu dus zijn vierde week voorbereiding in. Ik verwacht hem over twee à drie weken topfit. Ik zie alleszins een speler die honger heeft en bij wie de ogen en de kop weer goed staan."