Ondanks interesse van verschillende clubs is Gouden Schoen Matias Suarez nog steeds van Anderlecht. De geïnteresseerde clubs bleven met hun aanbod ver onder onze verwachtingen, verduidelijkt manager Herman Van Holsbeeck. "Suarez is geen soldenaanbieding". Van Holsbeeck gaf aan dat "slechts een tiental Europese clubs in staat zijn Suarez te betalen".

Toch vreest hij niet voor een conflict met de ambitieuze speler. "Matias weet hoeveel we voor hem vragen en dat er een hoop geld gemoeid is met dit dossier. Maar onder integere mensen kan men altijd een akkoord bereiken."

Centrale verdediger

Ook liet Van Holsbeeck verstaan dat de Belgische kampioen nog steeds op zoek is naar een centrale verdediger. Wie dat wordt, hangt er nog van af of er volgend jaar Champions League-voetbal te zien is in het Astridpark.

Van Holsbeeck: "Het verschil in inkomsten tussen Champions en Europa League blijft groot. We hebben een lijst interessante spelers, maar we moeten nog zien wie we ons kunnen veroorloven."

Eerste officieel duel voor Van den Brom

Nog voor de voorrondes van het kampioenenbal van start gaan, neemt Anderlecht het in de Belgische Supercup (zondag 18u) op tegen Lokeren . Het wordt de eerste officiële wedstrijd met Johan van den Brom als hoofdtrainer op de bank.

"De voorbereidingsperiode is voorbij", liet de Nederlander verstaan. "Ik leef met vertrouwen toe naar die wedstrijd tegen Lokeren, al weet ik niet veel over dat team, alleen dat het goed voetbal speelt." (Belga/KVDA)

Ondanks interesse van verschillende clubs is Gouden Schoen Matias Suarez nog steeds van Anderlecht. De geïnteresseerde clubs bleven met hun aanbod ver onder onze verwachtingen, verduidelijkt manager Herman Van Holsbeeck. "Suarez is geen soldenaanbieding". Van Holsbeeck gaf aan dat "slechts een tiental Europese clubs in staat zijn Suarez te betalen". Toch vreest hij niet voor een conflict met de ambitieuze speler. "Matias weet hoeveel we voor hem vragen en dat er een hoop geld gemoeid is met dit dossier. Maar onder integere mensen kan men altijd een akkoord bereiken." Centrale verdediger Ook liet Van Holsbeeck verstaan dat de Belgische kampioen nog steeds op zoek is naar een centrale verdediger. Wie dat wordt, hangt er nog van af of er volgend jaar Champions League-voetbal te zien is in het Astridpark. Van Holsbeeck: "Het verschil in inkomsten tussen Champions en Europa League blijft groot. We hebben een lijst interessante spelers, maar we moeten nog zien wie we ons kunnen veroorloven." Eerste officieel duel voor Van den Brom Nog voor de voorrondes van het kampioenenbal van start gaan, neemt Anderlecht het in de Belgische Supercup (zondag 18u) op tegen Lokeren . Het wordt de eerste officiële wedstrijd met Johan van den Brom als hoofdtrainer op de bank. "De voorbereidingsperiode is voorbij", liet de Nederlander verstaan. "Ik leef met vertrouwen toe naar die wedstrijd tegen Lokeren, al weet ik niet veel over dat team, alleen dat het goed voetbal speelt." (Belga/KVDA)