"Absoluut", zegt Van Veldhoven. "Wij vonden dat de spelerskern waar we het begin van de voorbereiding mee hadden aangevat verder moest worden ingekrimpt. Het geld - dat we niet te veel hebben - willen we immers zo verstandig mogelijk gebruiken en er als een goede huisvader over waken. De club wou zich niet meer pijn doen dan nodig is. Dit nieuwe team moet zijn kansen krijgen en de tijd krijgen zich te ontwikkelen. Daar gaan we nu de komende maanden mee verder.

"Met een veel beperktere groep hopen we de kwaliteit nog meer naar boven te kunnen halen of de bestaande pijnpunten te ontdekken, om in januari eventueel te anticiperen met gerichte transfers. De spelers moeten nu maar aantonen dat ze het vertrouwen waard zijn. Jongens die einde contract zijn of hopen dat hun verbintenis vroegtijdig wordt verlengd, weten nu wat hen te doen staat. Ons doel is sowieso met KV Mechelen uit te groeien tot een goede middenmoter." (FV)

"Absoluut", zegt Van Veldhoven. "Wij vonden dat de spelerskern waar we het begin van de voorbereiding mee hadden aangevat verder moest worden ingekrimpt. Het geld - dat we niet te veel hebben - willen we immers zo verstandig mogelijk gebruiken en er als een goede huisvader over waken. De club wou zich niet meer pijn doen dan nodig is. Dit nieuwe team moet zijn kansen krijgen en de tijd krijgen zich te ontwikkelen. Daar gaan we nu de komende maanden mee verder. "Met een veel beperktere groep hopen we de kwaliteit nog meer naar boven te kunnen halen of de bestaande pijnpunten te ontdekken, om in januari eventueel te anticiperen met gerichte transfers. De spelers moeten nu maar aantonen dat ze het vertrouwen waard zijn. Jongens die einde contract zijn of hopen dat hun verbintenis vroegtijdig wordt verlengd, weten nu wat hen te doen staat. Ons doel is sowieso met KV Mechelen uit te groeien tot een goede middenmoter." (FV)