Nog voor het einde van het afgelopen seizoen verklaarde de doelman dat hij al een andere optie had voor dit seizoen. Sindsdien bleef het echter stil rond een mogelijke transfer.

"De afspraak is dat ik die zal bekendmaken als de tijd rijp is", zegt Glenn Verbauwhede in Sport/Voetbalmagazine. "We hebben een voorakkoord, maar dat gaat pas in als ik weer fit ben, want ik revalideer nu nog bij Lieven Maesschalck van een buikspieroperatie die ik een paar weken geleden onderging."

"Die blessure, mijn eerste grote, heb ik bij Westerlo opgelopen: ik heb vier wedstrijden gespeeld om bepaalde mensen te willen helpen. Als ik egoïstisch was geweest, had ik gezegd: 'Ik speel niet.' Maar als je zeventien spuiten laat zetten omdat het moet van de club, dan hebben we het niet over egoïsme. Ik heb gespeeld tot het echt niet meer ging. Begin september hoop ik fit te zijn en dan zal ik vijf maanden, de rustperiode inbegrepen, niet gespeeld hebben, maar een bal pakken kan je of kan je niet, dat blijft hetzelfde." (RDG)

Nog voor het einde van het afgelopen seizoen verklaarde de doelman dat hij al een andere optie had voor dit seizoen. Sindsdien bleef het echter stil rond een mogelijke transfer. "De afspraak is dat ik die zal bekendmaken als de tijd rijp is", zegt Glenn Verbauwhede in Sport/Voetbalmagazine. "We hebben een voorakkoord, maar dat gaat pas in als ik weer fit ben, want ik revalideer nu nog bij Lieven Maesschalck van een buikspieroperatie die ik een paar weken geleden onderging." "Die blessure, mijn eerste grote, heb ik bij Westerlo opgelopen: ik heb vier wedstrijden gespeeld om bepaalde mensen te willen helpen. Als ik egoïstisch was geweest, had ik gezegd: 'Ik speel niet.' Maar als je zeventien spuiten laat zetten omdat het moet van de club, dan hebben we het niet over egoïsme. Ik heb gespeeld tot het echt niet meer ging. Begin september hoop ik fit te zijn en dan zal ik vijf maanden, de rustperiode inbegrepen, niet gespeeld hebben, maar een bal pakken kan je of kan je niet, dat blijft hetzelfde." (RDG)