Victor Fernandez volgt bij AA Gent de onlangs ontslagen Bob Peeters op. De 52-jarige Spanjaard ondertekende in het Jules Ottenstadion een contract tot het einde van dit seizoen en moet de Buffalo's opnieuw naar veiliger regionen loodsen in de competitie. Dat maakte AA Gent bekend.

Victor Fernandez moet bij de Buffalo's de ontslagen Bob Peeters opvolgen. Die nam in november het roer over van Trond Sollied, maar haalde in die periode slechts 3 op 27 waardoor de Gentenaars in de stand naar een troosteloze twaalfde plaats in de Jupiler Pro League wegzakten.

Successen

Fernandez heeft heel wat ervaring en lijkt dus de aangewezen persoon om het Gentse schip terug recht te trekken. Hij stond eerder aan het roer van onder meer Real Zaragoza, de club uit zijn geboortestad, Tenerife, Celta de Vigo, FC Porto en Real Betis.

Zijn grootste successen behaalde Fernandez halverwege de jaren negentig met Zaragoza, waarmee hij in 1994 de Copa del Rey won en een jaar later de Europese Beker voor Bekerwinnaars. Sinds zijn vertrek in juli 2010 bij Betis Sevilla zit hij zonder club. (Belga/KVDA/RDM)

Victor Fernandez volgt bij AA Gent de onlangs ontslagen Bob Peeters op. De 52-jarige Spanjaard ondertekende in het Jules Ottenstadion een contract tot het einde van dit seizoen en moet de Buffalo's opnieuw naar veiliger regionen loodsen in de competitie. Dat maakte AA Gent bekend. Victor Fernandez moet bij de Buffalo's de ontslagen Bob Peeters opvolgen. Die nam in november het roer over van Trond Sollied, maar haalde in die periode slechts 3 op 27 waardoor de Gentenaars in de stand naar een troosteloze twaalfde plaats in de Jupiler Pro League wegzakten. Successen Fernandez heeft heel wat ervaring en lijkt dus de aangewezen persoon om het Gentse schip terug recht te trekken. Hij stond eerder aan het roer van onder meer Real Zaragoza, de club uit zijn geboortestad, Tenerife, Celta de Vigo, FC Porto en Real Betis. Zijn grootste successen behaalde Fernandez halverwege de jaren negentig met Zaragoza, waarmee hij in 1994 de Copa del Rey won en een jaar later de Europese Beker voor Bekerwinnaars. Sinds zijn vertrek in juli 2010 bij Betis Sevilla zit hij zonder club. (Belga/KVDA/RDM)