Vorige week woensdag kondigde coach Michel Preud'homme al aan dat het bestuur werk maakte van een contractverlenging. Vazquez kwam in juli 2011 over van FC Barcelona. Vooral dit seizoen geldt hij als absolute draaischijf bij blauw-zwart, momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League. Hij is dan ook een van de favorieten voor de Gouden Schoen.

Operatie

Club Brugge moet het de komende twee competitiewedstrijden tegen Genk (21/12) en Lierse (27/12) echter wel stellen zonder de 27-jarige smaakmaker. De Spanjaard ondergaat vrijdag in Gent een operatie aan de meniscus van de rechterknie, die hij woensdag in de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen (0-0) verdraaide.

Eind november legden de West-Vlamingen met doelman Mathew Ryan al een andere sterkhouder langer vast. (Belga/KVDA)

Vorige week woensdag kondigde coach Michel Preud'homme al aan dat het bestuur werk maakte van een contractverlenging. Vazquez kwam in juli 2011 over van FC Barcelona. Vooral dit seizoen geldt hij als absolute draaischijf bij blauw-zwart, momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League. Hij is dan ook een van de favorieten voor de Gouden Schoen.Club Brugge moet het de komende twee competitiewedstrijden tegen Genk (21/12) en Lierse (27/12) echter wel stellen zonder de 27-jarige smaakmaker. De Spanjaard ondergaat vrijdag in Gent een operatie aan de meniscus van de rechterknie, die hij woensdag in de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen (0-0) verdraaide. Eind november legden de West-Vlamingen met doelman Mathew Ryan al een andere sterkhouder langer vast. (Belga/KVDA)