Hij wordt assistent-trainer op vraag van Lorenzo Staelens, die vandaag bij Cercle Brugge een contract voor twee jaar als hoofdtrainer tekende. "Ik verhuis naar de kleedkamer van de trainers, maar ik blijf trainen en hou mij beschikbaar mocht Lorenzo mij nog nodig hebben als speler", zegt Arnar Vidarsson (35).

"Als basisspeler word ik niet meer beschouwd. De eerste maanden zullen uitwijzen in welke mate ik nog actief zal zijn. Als trainer heb ik nog alles te leren. Pas vanaf het tweede jaar van mijn contract word ik voltijds assistent-trainer."

Niet alleen Cercle Brugge polste hem voor een trainersfunctie. "Ook Lokeren en Club Brugge contacteerden mij voor een job van beloftetrainer of hulptrainer, maar Cercle was altijd mijn eerste optie. Ik moet Lorenzo en Cercle danken voor het vertrouwen."

Verdedigende middenvelder Arnar Vidarsson speelt voor Cercle Brugge sinds 2008. Voorheen voetbalde hij in zijn geboorteland IJsland, korte tijd in Noorwegen, in België voor Lokeren en in Nederland voor Twente en De Graafschop. Hij heeft 52 A-selecties voor IJsland op zijn teller.

Voorts heeft Joey Godee de overeenkomst bevestigd die, onder voorbehoud van behoud in eerste klasse, was opgemaakt voor de eerstvolgende drie seizoenen. De 24-jarige Nederlandse aanvaller, die tijdens de winterstop overkwam van het failliete AGOVV, blijft bij Cercle tot 30 juni 2016.

Hij wordt assistent-trainer op vraag van Lorenzo Staelens, die vandaag bij Cercle Brugge een contract voor twee jaar als hoofdtrainer tekende. "Ik verhuis naar de kleedkamer van de trainers, maar ik blijf trainen en hou mij beschikbaar mocht Lorenzo mij nog nodig hebben als speler", zegt Arnar Vidarsson (35). "Als basisspeler word ik niet meer beschouwd. De eerste maanden zullen uitwijzen in welke mate ik nog actief zal zijn. Als trainer heb ik nog alles te leren. Pas vanaf het tweede jaar van mijn contract word ik voltijds assistent-trainer." Niet alleen Cercle Brugge polste hem voor een trainersfunctie. "Ook Lokeren en Club Brugge contacteerden mij voor een job van beloftetrainer of hulptrainer, maar Cercle was altijd mijn eerste optie. Ik moet Lorenzo en Cercle danken voor het vertrouwen." Verdedigende middenvelder Arnar Vidarsson speelt voor Cercle Brugge sinds 2008. Voorheen voetbalde hij in zijn geboorteland IJsland, korte tijd in Noorwegen, in België voor Lokeren en in Nederland voor Twente en De Graafschop. Hij heeft 52 A-selecties voor IJsland op zijn teller. Voorts heeft Joey Godee de overeenkomst bevestigd die, onder voorbehoud van behoud in eerste klasse, was opgemaakt voor de eerstvolgende drie seizoenen. De 24-jarige Nederlandse aanvaller, die tijdens de winterstop overkwam van het failliete AGOVV, blijft bij Cercle tot 30 juni 2016.