Op een filmpje op het Twitteraccount van de Duivels is te zien hoe Axel Witsel, Nacer Chadli, Jérémy Doku en reserve Zinho Vanheusden zich vol overgave geven op een training in het oefencentrum van de Duivels in Tubeke.

Witsel lijkt goed op schema te liggen voor het EK. De middenvelder van Borussia Dortmund werkt al enkele maanden aan zijn herstel na een scheur in de achillespees. Bondscoach Roberto Martinez nam hem op in zijn 26-koppige EK-selectie.

Ook Nacer Chadli (Basaksehir) en Jérémy Doku (Rennes) konden klaarblijkelijk niet wachten om op het veld te staan. Reserve Zinho Vanheusden (Standard) van zijn kant is nog maar net hersteld van een zware knieblessure en kan nog wat extra trainingsarbeid gebruiken.

Op een filmpje op het Twitteraccount van de Duivels is te zien hoe Axel Witsel, Nacer Chadli, Jérémy Doku en reserve Zinho Vanheusden zich vol overgave geven op een training in het oefencentrum van de Duivels in Tubeke. Witsel lijkt goed op schema te liggen voor het EK. De middenvelder van Borussia Dortmund werkt al enkele maanden aan zijn herstel na een scheur in de achillespees. Bondscoach Roberto Martinez nam hem op in zijn 26-koppige EK-selectie. Ook Nacer Chadli (Basaksehir) en Jérémy Doku (Rennes) konden klaarblijkelijk niet wachten om op het veld te staan. Reserve Zinho Vanheusden (Standard) van zijn kant is nog maar net hersteld van een zware knieblessure en kan nog wat extra trainingsarbeid gebruiken.