De club gaf de identiteit van de betrokken spelers niet mee. Ook een aantal mensen uit de sportieve omkadering legden een positieve test af. Alle betrokkenen zijn na het vernemen van hun positieve test onmiddellijk in quarantaine gegaan en stellen het allen goed.

Het zijn voor Antwerp de eerste positieve testen binnen de spelersgroep. Eerder hield het coronavirus al lelijk huis in de spelersgroepen van Racing Genk, Anderlecht en 1B-club Westerlo. De club overlegde intussen uitgebreid met de Pro League en de bestaande protocollen werden waar mogelijk nog verstrengd. De trainingen van de A-kern, met het oog op de verplaatsing naar Zulte Waregem volgend weekend, kunnen hierdoor plaatsvinden zoals voorzien.

Uit voorzorg en om risico's te vermijden neemt Antwerp een aantal bijkomende maatregelen. Het programma voor de beloftenploeg werd aangepast, zij werken deze week een individueel programma af. Ook de clubburelen gaan een week dicht en de dagelijks werking zal door alle medewerkers via thuiswerk verzorgd worden.

De club gaf de identiteit van de betrokken spelers niet mee. Ook een aantal mensen uit de sportieve omkadering legden een positieve test af. Alle betrokkenen zijn na het vernemen van hun positieve test onmiddellijk in quarantaine gegaan en stellen het allen goed.Het zijn voor Antwerp de eerste positieve testen binnen de spelersgroep. Eerder hield het coronavirus al lelijk huis in de spelersgroepen van Racing Genk, Anderlecht en 1B-club Westerlo. De club overlegde intussen uitgebreid met de Pro League en de bestaande protocollen werden waar mogelijk nog verstrengd. De trainingen van de A-kern, met het oog op de verplaatsing naar Zulte Waregem volgend weekend, kunnen hierdoor plaatsvinden zoals voorzien. Uit voorzorg en om risico's te vermijden neemt Antwerp een aantal bijkomende maatregelen. Het programma voor de beloftenploeg werd aangepast, zij werken deze week een individueel programma af. Ook de clubburelen gaan een week dicht en de dagelijks werking zal door alle medewerkers via thuiswerk verzorgd worden.