Een panel van negentien journalisten van L'Equipe stelde de lijst samen. Messi leidt de dans voor zijn Barcelonaploegmaats Neymar en Luis Suarez. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) en Robert Lewandowski (Bayern München) maken de top vijf vol.

Kevin De Bruyne is de eerste Belg. De middenvelder van Manchester City, die tot de zomer bij Wolfsburg schitterde, staat zeventiende. Eden Hazard (Chelsea) haalt als negentiende ook de top twintig.

De drie andere Rode Duivels in de top 100 zijn Vincent Kompany (Manchester City) op 61, Thibault Courtois (Chelsea) op 63 en Radja Nainggolan (AS Roma) op 89. V

orig jaar stond de Duitse doelman Manuel Neuer op 1 voor Ronaldo en Messi. Hazard was toen zestiende, Courtois 21e en Kompany 43e. (Belga/JH)

Een panel van negentien journalisten van L'Equipe stelde de lijst samen. Messi leidt de dans voor zijn Barcelonaploegmaats Neymar en Luis Suarez. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) en Robert Lewandowski (Bayern München) maken de top vijf vol. Kevin De Bruyne is de eerste Belg. De middenvelder van Manchester City, die tot de zomer bij Wolfsburg schitterde, staat zeventiende. Eden Hazard (Chelsea) haalt als negentiende ook de top twintig. De drie andere Rode Duivels in de top 100 zijn Vincent Kompany (Manchester City) op 61, Thibault Courtois (Chelsea) op 63 en Radja Nainggolan (AS Roma) op 89. Vorig jaar stond de Duitse doelman Manuel Neuer op 1 voor Ronaldo en Messi. Hazard was toen zestiende, Courtois 21e en Kompany 43e. (Belga/JH)