De jongen werkte woensdagavond een training af met de Duiveltjes toen hij plots neerviel op het veld. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse en probeerden de jongen te reanimeren maar dat mocht niet meer baten.

De voorzitter van RSD Jette, Albert Jacobs, is zwaar onder de indruk. "De jongen had nooit fysieke problemen gekend. Het was ook geen bijzonder zware training. Het is voor ons en voor zijn ouders een raadsel wat er precies misgelopen is."

Rouw

Het is de eerste maal in de geschiedenis van de club dat er zich zo een dramatisch overlijden voordoet. De club heeft op zijn website al een rouwbericht geplaatst en zal voor de wedstrijden van volgend weekend een minuut stilte houden. Alle spelers en bestuursleden zullen ook een rouwband dragen. Zelfs de Duiveltjes, de jeugdafdeling waar de overleden jongen speelde, zouden hun wedstrijd afwerken.

Jacobs: "Ik denk dat de spelertjes zullen willen spelen ter nagedachtenis van hun medespeler". (Belga/KVDA)

De jongen werkte woensdagavond een training af met de Duiveltjes toen hij plots neerviel op het veld. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse en probeerden de jongen te reanimeren maar dat mocht niet meer baten. De voorzitter van RSD Jette, Albert Jacobs, is zwaar onder de indruk. "De jongen had nooit fysieke problemen gekend. Het was ook geen bijzonder zware training. Het is voor ons en voor zijn ouders een raadsel wat er precies misgelopen is." Rouw Het is de eerste maal in de geschiedenis van de club dat er zich zo een dramatisch overlijden voordoet. De club heeft op zijn website al een rouwbericht geplaatst en zal voor de wedstrijden van volgend weekend een minuut stilte houden. Alle spelers en bestuursleden zullen ook een rouwband dragen. Zelfs de Duiveltjes, de jeugdafdeling waar de overleden jongen speelde, zouden hun wedstrijd afwerken. Jacobs: "Ik denk dat de spelertjes zullen willen spelen ter nagedachtenis van hun medespeler". (Belga/KVDA)