Ze zullen bij KAS Eupen net geen champagne gekraakt hebben bij het vertrek van Nicolas Verdier. De spits, die afgelopen zomer gehaald werd om het verlies van Henry Onyekuru en Mamadou Sylla op te vangen, kwam er nooit echt aan de bak. In de competitie was Verdier in vijftien wedstrijden goed voor één goal en één assist, terwijl hij vorig seizoen nog negen keer scoorde en drie goals aanreikte bij KV Mechelen. Met zijn nukkige gedrag bemoeilijkte hij ook zijn integratie.

Al in de voorbereiding rende de Franse spits op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Op geen enkel moment vond hij zijn draai in het spelconcept van Jordi Condom. Na de komst van Mbaye Leye die wél vlot scoorde, werd hij invaller.

Op de eerste trainingsdag onder Claude Makélélé raakte Verdier slaags met een andere speler en verdween hij snel uit beeld. Van de zeven wedstrijden bleef hij vier keer uit de selectie, in de andere drie matchen kwam hij in totaal aan 80 minuten. Op de vraag waarom Verdier er niet bij was, antwoordde Makélélé met de week steeds meer ongeïnteresseerd: 'Vanwege een of andere blessure.'

Bij Mechelen komt Verdier, die vandaag 31 wordt, op uitdrukkelijke vraag van trainer Aleksandar Jankovic. Vorig jaar waren de toenmalige Mechelse trainer Yannick Ferrera en de spelersgroep Verdiers eigengereide gedrag nochtans beu. Door een mogelijk aanslepend letsel van Verdier duurde de transfer door de nodige medische check-ups wat langer dan voorzien.

Ze zullen bij KAS Eupen net geen champagne gekraakt hebben bij het vertrek van Nicolas Verdier. De spits, die afgelopen zomer gehaald werd om het verlies van Henry Onyekuru en Mamadou Sylla op te vangen, kwam er nooit echt aan de bak. In de competitie was Verdier in vijftien wedstrijden goed voor één goal en één assist, terwijl hij vorig seizoen nog negen keer scoorde en drie goals aanreikte bij KV Mechelen. Met zijn nukkige gedrag bemoeilijkte hij ook zijn integratie. Al in de voorbereiding rende de Franse spits op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Op geen enkel moment vond hij zijn draai in het spelconcept van Jordi Condom. Na de komst van Mbaye Leye die wél vlot scoorde, werd hij invaller. Op de eerste trainingsdag onder Claude Makélélé raakte Verdier slaags met een andere speler en verdween hij snel uit beeld. Van de zeven wedstrijden bleef hij vier keer uit de selectie, in de andere drie matchen kwam hij in totaal aan 80 minuten. Op de vraag waarom Verdier er niet bij was, antwoordde Makélélé met de week steeds meer ongeïnteresseerd: 'Vanwege een of andere blessure.' Bij Mechelen komt Verdier, die vandaag 31 wordt, op uitdrukkelijke vraag van trainer Aleksandar Jankovic. Vorig jaar waren de toenmalige Mechelse trainer Yannick Ferrera en de spelersgroep Verdiers eigengereide gedrag nochtans beu. Door een mogelijk aanslepend letsel van Verdier duurde de transfer door de nodige medische check-ups wat langer dan voorzien.