'Dat is niet alleen contractueel verboden, het druist ook in tegen de geldende reglementering en de deontologie,' luidt het in een mededeling van het bestuur van de club. 'De speler heeft bovendien de club hiervan op geen enkel ogenblik zelf ingelicht, hetgeen een bijkomende reden was voor de club om deze beslissing te nemen.'

Henkinet ligt sinds vorig seizoen onder contract bij Waasland-Beveren. Eerder verdedigde hij onder meer de kleuren van KV Kortrijk en Sint-Truiden.

Naast Henkinet zijn ook Knowledge Musona (KV Oostende) en Olivier Deschacht (RSC Anderlecht) ondervraagd in een onderzoek naar het gokgedrag van voetballers. (Belga/KVDA)

'Dat is niet alleen contractueel verboden, het druist ook in tegen de geldende reglementering en de deontologie,' luidt het in een mededeling van het bestuur van de club. 'De speler heeft bovendien de club hiervan op geen enkel ogenblik zelf ingelicht, hetgeen een bijkomende reden was voor de club om deze beslissing te nemen.'Henkinet ligt sinds vorig seizoen onder contract bij Waasland-Beveren. Eerder verdedigde hij onder meer de kleuren van KV Kortrijk en Sint-Truiden.Naast Henkinet zijn ook Knowledge Musona (KV Oostende) en Olivier Deschacht (RSC Anderlecht) ondervraagd in een onderzoek naar het gokgedrag van voetballers. (Belga/KVDA)