Waasland-Beveren wordt zeker niet de club die volgend seizoen op het Kiel zal aantreden. 'We ontkennen in alle mogelijke talen dat Waasland-Beveren de Freethiel zal verlaten!'.

Waasland-Beveren reageert in een persmededeling op de mediaberichten omtrent de pogingen om volgend seizoen 2013-2014 alsnog een eersteklasser te laten aantreden op het Kiel.

'Wij hebben kennis genomen van het feit dat in dat verband Waasland-Beveren en KV Oostende worden genoemd als clubs die in dit verhaal wel eens zouden willen instappen. Wat onze club betreft is dit alvast volledig valse en foutieve informatie.'

'Wij geloven rotsvast in het nieuwe project dat in 2010 uit de grond werd gestampt en wij zullen er bijgevolg alles aan doen om ook ons volgend objectief te doen slagen om van Waasland-Beveren op korte termijn een volwaardige subtopper te maken in de Jupiler Pro League en waarbij nog vele jaren lang het voetbal in het Waasland en meer bepaald in Beveren-Waas in zijn vroegere glorie zal herleven.' (Belga/KVDA)

Waasland-Beveren wordt zeker niet de club die volgend seizoen op het Kiel zal aantreden. 'We ontkennen in alle mogelijke talen dat Waasland-Beveren de Freethiel zal verlaten!'. Waasland-Beveren reageert in een persmededeling op de mediaberichten omtrent de pogingen om volgend seizoen 2013-2014 alsnog een eersteklasser te laten aantreden op het Kiel. 'Wij hebben kennis genomen van het feit dat in dat verband Waasland-Beveren en KV Oostende worden genoemd als clubs die in dit verhaal wel eens zouden willen instappen. Wat onze club betreft is dit alvast volledig valse en foutieve informatie.' 'Wij geloven rotsvast in het nieuwe project dat in 2010 uit de grond werd gestampt en wij zullen er bijgevolg alles aan doen om ook ons volgend objectief te doen slagen om van Waasland-Beveren op korte termijn een volwaardige subtopper te maken in de Jupiler Pro League en waarbij nog vele jaren lang het voetbal in het Waasland en meer bepaald in Beveren-Waas in zijn vroegere glorie zal herleven.' (Belga/KVDA)