Johan Walem over...

... Michy Batshuayi:

"Michy is indrukwekkend. Met momenten. Het komt er nu op aan meer regelmaat in zijn spel te krijgen. Wat zijn gedrag betreft: hij kan nogal vermoeiend zijn. En zeggen dat ze hem bij Standard elke dag in het gareel moeten zien te houden. (lacht) Maar hij is en blijft een uitzonderlijke speler."

... Dennis Praet:

"Zijn we wel zo zeker dat er echt sprake is van een terugval? Men bekijkt Dennis nu gewoon anders. Kritischer dan in het begin van het seizoen. Maar je moet voorzichtig blijven met zulke oordelen. Het staat buiten kijf dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt. Op technisch vlak is hij outstanding. Nu is het zaak om ook op vlak van kracht en versnelling vooruitgang te boeken. Daar is hij zich meer dan wie ook van bewust."

... Maxime Lestienne:

"Maxime is niet de makkelijkste jongen om te coachen, maar zijn potentieel is ongezien. Ik heb hem een signaal gegeven door hem na een uur te vervangen tegen Israël. Dat was mijn manier om de zaken op punt te zetten. Sindsdien speelt hij de pannen van het dak. Tegen Cyprus was hij vijftig minuten lang heel goed. Ik heb dus nog wel wat werk om hem een hele wedstrijd op niveau te laten acteren. Maar dat is net de uitdaging van mijn job."

Johan Walem over...... Michy Batshuayi:"Michy is indrukwekkend. Met momenten. Het komt er nu op aan meer regelmaat in zijn spel te krijgen. Wat zijn gedrag betreft: hij kan nogal vermoeiend zijn. En zeggen dat ze hem bij Standard elke dag in het gareel moeten zien te houden. (lacht) Maar hij is en blijft een uitzonderlijke speler."... Dennis Praet:"Zijn we wel zo zeker dat er echt sprake is van een terugval? Men bekijkt Dennis nu gewoon anders. Kritischer dan in het begin van het seizoen. Maar je moet voorzichtig blijven met zulke oordelen. Het staat buiten kijf dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt. Op technisch vlak is hij outstanding. Nu is het zaak om ook op vlak van kracht en versnelling vooruitgang te boeken. Daar is hij zich meer dan wie ook van bewust."... Maxime Lestienne:"Maxime is niet de makkelijkste jongen om te coachen, maar zijn potentieel is ongezien. Ik heb hem een signaal gegeven door hem na een uur te vervangen tegen Israël. Dat was mijn manier om de zaken op punt te zetten. Sindsdien speelt hij de pannen van het dak. Tegen Cyprus was hij vijftig minuten lang heel goed. Ik heb dus nog wel wat werk om hem een hele wedstrijd op niveau te laten acteren. Maar dat is net de uitdaging van mijn job."