In Sport/Voetbalmagazine spreekt Franky Van der Elst deze week klare taal over zijn ex-poulain Hans Vanaken.

"Ik denk dat hij beter bij Lokeren blijft, al kan hij nu al mee bij Anderlecht of Club Brugge. Qua technische bagage of spelinzicht zie ik daar weinig jongens die beter zijn."

"Het middenveld van Club, met Odjidja, Jörgensen en Simons, ziet er nu anders uit dan in de periode met Vázquez, maar wat de Spanjaard kan, kan Hans ook. Meer, beter en langer dan zestig minuten. Hij zal bovendien minder snel geblesseerd zijn."

"In een Belgische topclub heeft Hans nu al zijn plaats in de kern, al zal hij daar misschien niet alle matchen spelen."

In Sport/Voetbalmagazine spreekt Franky Van der Elst deze week klare taal over zijn ex-poulain Hans Vanaken. "Ik denk dat hij beter bij Lokeren blijft, al kan hij nu al mee bij Anderlecht of Club Brugge. Qua technische bagage of spelinzicht zie ik daar weinig jongens die beter zijn.""Het middenveld van Club, met Odjidja, Jörgensen en Simons, ziet er nu anders uit dan in de periode met Vázquez, maar wat de Spanjaard kan, kan Hans ook. Meer, beter en langer dan zestig minuten. Hij zal bovendien minder snel geblesseerd zijn.""In een Belgische topclub heeft Hans nu al zijn plaats in de kern, al zal hij daar misschien niet alle matchen spelen."