Op de website van RC Genk reageert Jelle Vossen geprikkeld op het interview met hem in Sport/Voetbalmagazine (4 januari). "Het is jammer dat een interview op een dergelijke manier wordt gemanipuleerd," zegt Vossen. "Deze uitspraken heb ik nooit gedaan. Dit is geen ernstige journalistiek meer."

Op training in Turkije geeft Vossen meer uitleg. "Mijn kritiek is niet gericht tegen Sport/Voetbalmagazine, wel tegen bepaalde voetbalgerelateerde websites die uitspraken uit het interview hebben overgenomen en uit de context gerukt.

In het interview steekt Vossen niet onder stoelen of banken dat hij de landskampioen wil verlaten. Lees enkele passages uit het interview . (Sport/Voetbalmagazine)

Op de website van RC Genk reageert Jelle Vossen geprikkeld op het interview met hem in Sport/Voetbalmagazine (4 januari). "Het is jammer dat een interview op een dergelijke manier wordt gemanipuleerd," zegt Vossen. "Deze uitspraken heb ik nooit gedaan. Dit is geen ernstige journalistiek meer." Op training in Turkije geeft Vossen meer uitleg. "Mijn kritiek is niet gericht tegen Sport/Voetbalmagazine, wel tegen bepaalde voetbalgerelateerde websites die uitspraken uit het interview hebben overgenomen en uit de context gerukt. In het interview steekt Vossen niet onder stoelen of banken dat hij de landskampioen wil verlaten. Lees enkele passages uit het interview . (Sport/Voetbalmagazine)