De werken aan de grasmat in het Jan Breydelstadion van Brugge zijn begonnen. Normaal gezien is het veld klaar voor de derby tussen Cercle en Club Brugge van zondag 20 januari.

Dat laat Club Brugge weten op zijn website.

Er is gestart met het verwijderen van de bovenste laag van het veld, wat enkele dagen in beslag zal nemen. De rest van de week wordt het terrein verder verzorgd en klaargemaakt voor de nieuwe grasmat.

De nieuwe grasmat wordt, indien de weersomstandigheden het toelaten, volgende week maandag gelegd. Het veld moet klaar zijn voor de derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge van 20 januari.

Kapotgespeeld

De kwaliteit van de grasmat in Jan Breydel bezorgt Club en Cercle al lange tijd kopbrekens. Eind februari werd de volledige grasmat vervangen en leek men in Brugge goed te zitten voor enkele jaren. Maar na minder dan een jaar bleek het veld, waarop zowel Club als Cercle hun thuismatchen afwerken, opnieuw kapotgespeeld. Daarop werd beslist om de grasmat nog maar eens te vervangen.

De werken aan de grasmat in het Jan Breydelstadion van Brugge zijn begonnen. Normaal gezien is het veld klaar voor de derby tussen Cercle en Club Brugge van zondag 20 januari. Dat laat Club Brugge weten op zijn website. Er is gestart met het verwijderen van de bovenste laag van het veld, wat enkele dagen in beslag zal nemen. De rest van de week wordt het terrein verder verzorgd en klaargemaakt voor de nieuwe grasmat. De nieuwe grasmat wordt, indien de weersomstandigheden het toelaten, volgende week maandag gelegd. Het veld moet klaar zijn voor de derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge van 20 januari.Kapotgespeeld De kwaliteit van de grasmat in Jan Breydel bezorgt Club en Cercle al lange tijd kopbrekens. Eind februari werd de volledige grasmat vervangen en leek men in Brugge goed te zitten voor enkele jaren. Maar na minder dan een jaar bleek het veld, waarop zowel Club als Cercle hun thuismatchen afwerken, opnieuw kapotgespeeld. Daarop werd beslist om de grasmat nog maar eens te vervangen.