In een kansarme eerste helft kreeg de thuisploeg zes minuten voor de rust een unieke mogelijkheid op de openingsgoal. Na een trekfout van De Camargo op Gounongbe ging de bal op de stip. Filip Daems, de ervaren captain van 'Westel', knalde het leer tegen de lat.

Tien minuten na de pauze had Kebano de 0-1 aan de voet maar ook hij liet de wenkende kans van dichtbij liggen. In een verder zoutloze tweede periode kregen de toeschouwers vervolgens weinig om zich aan op te warmen.

Een logische 0-0 was dan ook het gevolg. Het Westerlo van Bob Peeters blijft troosteloos zestiende en laatste met 13 punten, twee minder dan het 'veilige' OH Leuven. Racing Genk is zesde met 25 punten.

Zaterdag staan met Charleroi/OHL (18u), Zulte Waregem/Waasland-Beveren (20u), Mechelen/Lokeren (20u) en Kortrijk/Moeskroen-Péruwelz (20u30) vier duels op het programma. Zondag volgen nog drie aantrekkelijke affiches: Standard/Club Brugge (14u30), STVV/Gent (18u) en Anderlecht/Oostende (20u).

(Belga/RR)

In een kansarme eerste helft kreeg de thuisploeg zes minuten voor de rust een unieke mogelijkheid op de openingsgoal. Na een trekfout van De Camargo op Gounongbe ging de bal op de stip. Filip Daems, de ervaren captain van 'Westel', knalde het leer tegen de lat. Tien minuten na de pauze had Kebano de 0-1 aan de voet maar ook hij liet de wenkende kans van dichtbij liggen. In een verder zoutloze tweede periode kregen de toeschouwers vervolgens weinig om zich aan op te warmen. Een logische 0-0 was dan ook het gevolg. Het Westerlo van Bob Peeters blijft troosteloos zestiende en laatste met 13 punten, twee minder dan het 'veilige' OH Leuven. Racing Genk is zesde met 25 punten. Zaterdag staan met Charleroi/OHL (18u), Zulte Waregem/Waasland-Beveren (20u), Mechelen/Lokeren (20u) en Kortrijk/Moeskroen-Péruwelz (20u30) vier duels op het programma. Zondag volgen nog drie aantrekkelijke affiches: Standard/Club Brugge (14u30), STVV/Gent (18u) en Anderlecht/Oostende (20u).(Belga/RR)