De 53-jarige Limburger volgt de dinsdag ontslagen Bob Peeters op, een contractduur werd niet meegedeeld.

Geschikt

Jacky Mathijssen was volgens Westel 'de meest geschikte kandidaat om het nieuwe project van de club in goede banen te leiden. KVC Westerlo wil met hem uitgroeien tot een stabiele middenmoter'.

De ex-doelman zat zonder club nadat hij eind november 2015 ontslagen werd bij Oud-Heverlee Leuven. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer STVV, Charleroi, Club Brugge, Lokeren en (Germinal) Beerschot.

Rode lantaarn

Bob Peeters, die sinds eind november 2015 aan de slag was bij de Kemphanen, kon met Westerlo enkel in de openingswedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Standard (2-2) een punt sprokkelen. In de daaropvolgende wedstrijden volgden er echter vijf nederlagen op rij, waardoor Westel na zes speeldagen met één punt troosteloos laatste staat in de hoogste afdeling.

Afgelopen weekend gingen ze nog met zware 4-1 cijfers onderuit bij KV Kortrijk. (Belga/KVDA)

De 53-jarige Limburger volgt de dinsdag ontslagen Bob Peeters op, een contractduur werd niet meegedeeld.Jacky Mathijssen was volgens Westel 'de meest geschikte kandidaat om het nieuwe project van de club in goede banen te leiden. KVC Westerlo wil met hem uitgroeien tot een stabiele middenmoter'.De ex-doelman zat zonder club nadat hij eind november 2015 ontslagen werd bij Oud-Heverlee Leuven. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer STVV, Charleroi, Club Brugge, Lokeren en (Germinal) Beerschot. Bob Peeters, die sinds eind november 2015 aan de slag was bij de Kemphanen, kon met Westerlo enkel in de openingswedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Standard (2-2) een punt sprokkelen. In de daaropvolgende wedstrijden volgden er echter vijf nederlagen op rij, waardoor Westel na zes speeldagen met één punt troosteloos laatste staat in de hoogste afdeling. Afgelopen weekend gingen ze nog met zware 4-1 cijfers onderuit bij KV Kortrijk. (Belga/KVDA)