'De vernieuwde raad van bestuur van KVC Westerlo heeft besloten om de samenwerking met Bob Peeters te beëindigen', bevestigt de club.

Peeters kon met Westerlo enkel in de openingswedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Standard (2-2) een punt sprokkelen en toen zat er zelfs meer in. In de daaropvolgende wedstrijden volgden er echter vijf nederlagen op rij, waardoor 'Westel' na zes speeldagen met één punt troosteloos laatste staat in de hoogste afdeling. Afgelopen weekend gingen ze nog met zware 4-1 cijfers onderuit bij KV Kortrijk.

'De toenemende druk op het nieuwe project en de belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht noopten de club tot deze maatregel. KVC Westerlo hoopt hiermee de terugkerende negatieve sportieve resultaten om te buigen in positieve resultaten om zo in veiliger vaarwater te belanden', klinkt het in de mededeling. 'KVC Westerlo wenst trainer Bob Peeters te bedanken voor de onverdroten inzet en de zeer professionele samenwerking en wenst hem alle succes toe in de toekomst.'

Bob Peeters is na Yannick Ferrera, die vorige week op straat werd gezet door Standard, de tweede trainer die dit seizoen wordt ontslagen in de eerste klasse. (Belga/KVDA)

'De vernieuwde raad van bestuur van KVC Westerlo heeft besloten om de samenwerking met Bob Peeters te beëindigen', bevestigt de club. Peeters kon met Westerlo enkel in de openingswedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Standard (2-2) een punt sprokkelen en toen zat er zelfs meer in. In de daaropvolgende wedstrijden volgden er echter vijf nederlagen op rij, waardoor 'Westel' na zes speeldagen met één punt troosteloos laatste staat in de hoogste afdeling. Afgelopen weekend gingen ze nog met zware 4-1 cijfers onderuit bij KV Kortrijk. 'De toenemende druk op het nieuwe project en de belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht noopten de club tot deze maatregel. KVC Westerlo hoopt hiermee de terugkerende negatieve sportieve resultaten om te buigen in positieve resultaten om zo in veiliger vaarwater te belanden', klinkt het in de mededeling. 'KVC Westerlo wenst trainer Bob Peeters te bedanken voor de onverdroten inzet en de zeer professionele samenwerking en wenst hem alle succes toe in de toekomst.'Bob Peeters is na Yannick Ferrera, die vorige week op straat werd gezet door Standard, de tweede trainer die dit seizoen wordt ontslagen in de eerste klasse. (Belga/KVDA)