Dat vernam Sport/Voetbalmagazine. Ljubijankic zelf moet nog tot een akkoord komen met de Japanners, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

4,5 seizoenenDe transfer van Ljubijankic hing al enkele dagen in de lucht. De 28-jarige aanvaller speelt sinds de winterstop van het seizoen 2007-2008 voor AA Gent, dat hem overnam van het Sloveense NK Domzale. Ljubijankic scoorde in 4,5 seizoenen 26 doelpunten voor de Buffalo's. Bij Omiya Ardija vindt hij de voormalige Sloveense bondscoach Zdenko Verdenik terug.

Na Tim Smolders, Elimane Coulibaly, Jesper Jörgensen en Yassine El Ghanassy wordt Ljubijankic de vijfde basisspeler van vorig seizoen die vertrekt. Donderdag moeten de Buffalo's in Europa aan de bak. In de tweede voorronde van de Europa League spelen ze tegen het Luxemburgse Differdange. (KVDA)

Dat vernam Sport/Voetbalmagazine. Ljubijankic zelf moet nog tot een akkoord komen met de Japanners, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.4,5 seizoenenDe transfer van Ljubijankic hing al enkele dagen in de lucht. De 28-jarige aanvaller speelt sinds de winterstop van het seizoen 2007-2008 voor AA Gent, dat hem overnam van het Sloveense NK Domzale. Ljubijankic scoorde in 4,5 seizoenen 26 doelpunten voor de Buffalo's. Bij Omiya Ardija vindt hij de voormalige Sloveense bondscoach Zdenko Verdenik terug. Na Tim Smolders, Elimane Coulibaly, Jesper Jörgensen en Yassine El Ghanassy wordt Ljubijankic de vijfde basisspeler van vorig seizoen die vertrekt. Donderdag moeten de Buffalo's in Europa aan de bak. In de tweede voorronde van de Europa League spelen ze tegen het Luxemburgse Differdange. (KVDA)