De Duitse sportpresentatrice Jessica Kastrop is ongewild een megahit geworden op het internet. Tijdens een interview voor de competitiewedstrijd tussen Mainz en Vfb Stuttgart kreeg de blondine een voetbal staalhard op het achterhoofd.

Kastrop sprak voor tv-zender Sky Sports met Stuttgart-sportdirecteur Fredy Bobic langs de zijlijn, terwijl de spelers van Stuttgart zich op het veld opwarmden.

Net na het einde van het interview kreeg de vrouw een bal tegen hoge snelheid op het achterhoofd.

De bal kwam van de voet van Stuttgart-verdediger Khalid Boulahrouz. De Nederlander ging zich na het incident verontschuldigen bij Kastrop, die er overigens geen letsels aan overhield:

De Duitse sportpresentatrice Jessica Kastrop is ongewild een megahit geworden op het internet. Tijdens een interview voor de competitiewedstrijd tussen Mainz en Vfb Stuttgart kreeg de blondine een voetbal staalhard op het achterhoofd. Kastrop sprak voor tv-zender Sky Sports met Stuttgart-sportdirecteur Fredy Bobic langs de zijlijn, terwijl de spelers van Stuttgart zich op het veld opwarmden. Net na het einde van het interview kreeg de vrouw een bal tegen hoge snelheid op het achterhoofd. De bal kwam van de voet van Stuttgart-verdediger Khalid Boulahrouz. De Nederlander ging zich na het incident verontschuldigen bij Kastrop, die er overigens geen letsels aan overhield: