Huiveringwekkende beelden in de negende rit van de Ronde van Frankrijk: een volgwagen van de Franse televisie heeft de kopgroep letterlijk uit elkaar gereden.

Op circa 30 kilometer van de aankomst raakte de wagen van France Télévisions de Spanjaard Juan Antonio Flecha toen de chauffeur de kopgroep wilde voorbijsteken. Flecha en de Nederlander Johnny Hoogerland werden letterlijk van de weg gereden. Ze konden na enkele minuten wel weer verder. De drie andere vluchters, Sandy Casar, Luis Leon Sanchez, Thomas Voeckler, kwamen ongeschonden uit de aanrijding.

Bekijk de beelden:

Huiveringwekkende beelden in de negende rit van de Ronde van Frankrijk: een volgwagen van de Franse televisie heeft de kopgroep letterlijk uit elkaar gereden. Op circa 30 kilometer van de aankomst raakte de wagen van France Télévisions de Spanjaard Juan Antonio Flecha toen de chauffeur de kopgroep wilde voorbijsteken. Flecha en de Nederlander Johnny Hoogerland werden letterlijk van de weg gereden. Ze konden na enkele minuten wel weer verder. De drie andere vluchters, Sandy Casar, Luis Leon Sanchez, Thomas Voeckler, kwamen ongeschonden uit de aanrijding. Bekijk de beelden: