Sport/Voetbalmagazine brengt in het eerste nummer van het nieuwe jaar een extra katern rond de beste Belgische voetballers uit de geschiedenis. Stem hieronder op uw top 5 uit een shortlist van 50. We bundelen de resultaten in het nummer van 2 januari.

CRITERIUM: enkel spelers die selecteerbaar zijn/waren voor de Belgische nationale ploeg komen in aanmerking. Vandaar dat spelers zoals bijvoorbeeld Juan Lozano en Mehdi Carcela de lijst niet gehaald hebben.

Win: 10x horloge Belgian Red Devils Sixty Nine

Komt uw top 5 overeen met die van onze redactie, dan maakt u kans op een van de 10 officiële Rode Duivels-horloges van Ice Watch die we verloten onder de winnaars (model Sixty Nine, ter waarde van € 79), óf op een van 10 duotickets voor Kinepolis.

Sport/Voetbalmagazine brengt in het eerste nummer van het nieuwe jaar een extra katern rond de beste Belgische voetballers uit de geschiedenis. Stem hieronder op uw top 5 uit een shortlist van 50. We bundelen de resultaten in het nummer van 2 januari. CRITERIUM: enkel spelers die selecteerbaar zijn/waren voor de Belgische nationale ploeg komen in aanmerking. Vandaar dat spelers zoals bijvoorbeeld Juan Lozano en Mehdi Carcela de lijst niet gehaald hebben.Win: 10x horloge Belgian Red Devils Sixty NineKomt uw top 5 overeen met die van onze redactie, dan maakt u kans op een van de 10 officiële Rode Duivels-horloges van Ice Watch die we verloten onder de winnaars (model Sixty Nine, ter waarde van € 79), óf op een van 10 duotickets voor Kinepolis.