"Neen, ik heb geen vlees meer gegeten", verklapte 'El Pistolero' aan de Spaanse krant Marca. "Zolang de regels voor clenbuterol niet veranderen, zal ik ook in de toekomst geen vlees eten". Ook zijn werkgever Saxo Bank doet er alles aan om een nieuwe voedselvervuiling te voorkomen. "Alle groenten, deegwaren en brood worden bereid door de kok van het team", klinkt het.

Drievoudig Tourwinnaar Contador, die ook voor de editie van dit jaar de te kloppen man is in La Grande Boucle, heeft altijd volgehouden dat een stuk vlees de oorzaak was van zijn positieve test. De 28-jarige Spanjaard moet in augustus voor het Internationaal Sporttribunaal TAS verschijnen. Dat behandelt het beroep dat het Wereldantidopingagentschap WADA en de Internationale Wielerunie UCI hadden aangetekend tegen zijn vrijspraak. (Belga)

"Neen, ik heb geen vlees meer gegeten", verklapte 'El Pistolero' aan de Spaanse krant Marca. "Zolang de regels voor clenbuterol niet veranderen, zal ik ook in de toekomst geen vlees eten". Ook zijn werkgever Saxo Bank doet er alles aan om een nieuwe voedselvervuiling te voorkomen. "Alle groenten, deegwaren en brood worden bereid door de kok van het team", klinkt het. Drievoudig Tourwinnaar Contador, die ook voor de editie van dit jaar de te kloppen man is in La Grande Boucle, heeft altijd volgehouden dat een stuk vlees de oorzaak was van zijn positieve test. De 28-jarige Spanjaard moet in augustus voor het Internationaal Sporttribunaal TAS verschijnen. Dat behandelt het beroep dat het Wereldantidopingagentschap WADA en de Internationale Wielerunie UCI hadden aangetekend tegen zijn vrijspraak. (Belga)