Nazicht van de finishfoto leerde de UCI-commissarissen dat het nummer 222 en niet het nummer 221 recht heeft op de 17e plaats in de Ronde van Vlaanderen voor dames van zondag 31 maart. Zo wordt Annelies Dom de beste Belgische in de wedstrijd en niet Latoya Brulee, de draagster van het rugnummer 221. Brulee verliet voortijdig de wedstrijd.

De zege ging zondag naar de Nederlandse Marianne Vos. Zij klopte in een sprint haar landgenote Elenora van Dijk (tweede) en de Zweedse Emma Johansson (derde). (Belga/SD)

Nazicht van de finishfoto leerde de UCI-commissarissen dat het nummer 222 en niet het nummer 221 recht heeft op de 17e plaats in de Ronde van Vlaanderen voor dames van zondag 31 maart. Zo wordt Annelies Dom de beste Belgische in de wedstrijd en niet Latoya Brulee, de draagster van het rugnummer 221. Brulee verliet voortijdig de wedstrijd. De zege ging zondag naar de Nederlandse Marianne Vos. Zij klopte in een sprint haar landgenote Elenora van Dijk (tweede) en de Zweedse Emma Johansson (derde). (Belga/SD)