Wielrenner Lance Armstrong heeft donderdag de beschuldigingen van zijn landgenoot Floyd Landis over dopinggebruik ontkend.

Volgens Landis heeft de zevenvoudige tourwinnaar hem geholpen bij het gebruik van doping.

Armstrong zei donderdag voor de start van de vijfde rit in de ronde van Californië dat de beschuldigingen en beweringen van Landis het zelfs niet waard zijn om op in te gaan.

'Ik wil mijn noch uw tijd verspillen. Het is zijn woord tegen het onze', zo luidde het.

Landis was in de kleuren van US Postal ploegmaat van Armstrong bij drie van zijn zeven overwinningen in de Ronde van Frankrijk.

Wielrenner Lance Armstrong heeft donderdag de beschuldigingen van zijn landgenoot Floyd Landis over dopinggebruik ontkend. Volgens Landis heeft de zevenvoudige tourwinnaar hem geholpen bij het gebruik van doping.Armstrong zei donderdag voor de start van de vijfde rit in de ronde van Californië dat de beschuldigingen en beweringen van Landis het zelfs niet waard zijn om op in te gaan. 'Ik wil mijn noch uw tijd verspillen. Het is zijn woord tegen het onze', zo luidde het.Landis was in de kleuren van US Postal ploegmaat van Armstrong bij drie van zijn zeven overwinningen in de Ronde van Frankrijk.