Goris overleed in de nacht van woensdag op donderdag onverwacht in zijn slaap. Dat gebeurde om 3.30u in het Mercure-hotel in Honfleur. Goris was op bezoek in de Ronde van Frankrijk.

Oorzaak
Het lichaam is overgebracht naar het ziekenhuis van Caen, waar de autopsie vrijdag zal plaatsvinden. "Daarmee zal hopelijk de oorzaak van het overlijden duidelijker worden. Nadien kan het lichaam overgebracht worden naar België", klinkt het in een mededeling.

Tot nog toe werd aangenomen dat Goris stierf aan een hartaanval. De renner van Accent Jobs-Willens Veranda's werd in 2010 Belgisch kampioen bij de elite zonder contrract. (Belga/TV)

Goris overleed in de nacht van woensdag op donderdag onverwacht in zijn slaap. Dat gebeurde om 3.30u in het Mercure-hotel in Honfleur. Goris was op bezoek in de Ronde van Frankrijk.Oorzaak Het lichaam is overgebracht naar het ziekenhuis van Caen, waar de autopsie vrijdag zal plaatsvinden. "Daarmee zal hopelijk de oorzaak van het overlijden duidelijker worden. Nadien kan het lichaam overgebracht worden naar België", klinkt het in een mededeling. Tot nog toe werd aangenomen dat Goris stierf aan een hartaanval. De renner van Accent Jobs-Willens Veranda's werd in 2010 Belgisch kampioen bij de elite zonder contrract. (Belga/TV)