Warren Barguil heeft de achttiende etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. Hij kwam alleen over de streep met twintig seconden voorsprong op de tweede. Het is al de tweede ritwinst voor Barguil, die in de loop van deze etappe ook zijn bollentrui verzekerde. Als hij Parijs haalt, wint hij het bergklassement.

Romain Bardet won de strijd tegen Chris Froome om de derde plek en komt zo enkele seconden dichter in het algemene klassement. Bardet blijft tweede op 29 seconden en Rigoberto Uran derde op 29 seconden van de gele trui.

Warren Barguil heeft de achttiende etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. Hij kwam alleen over de streep met twintig seconden voorsprong op de tweede. Het is al de tweede ritwinst voor Barguil, die in de loop van deze etappe ook zijn bollentrui verzekerde. Als hij Parijs haalt, wint hij het bergklassement.Romain Bardet won de strijd tegen Chris Froome om de derde plek en komt zo enkele seconden dichter in het algemene klassement. Bardet blijft tweede op 29 seconden en Rigoberto Uran derde op 29 seconden van de gele trui.