Ook Bahrain Victorious komt niet meer in actie na 'verschillende' positieve testen binnen het team.

Donderdag besliste Jumbo-Visma al de hele ploeg uit koers te halen voor aanvang van de vijfde etappe, INEOS Grenadiers moest dan weer verder zonder Adam Yates na een positieve test. Bij Team DSM moesten de Denen Soren Kragh Andersen en Casper Pedersen en de Nederlander Cees Bol de handdoek gooien na een positieve test.

Eerder vrijdag meldde ook UAE Team Emirates de besmetting van de Zwitser Marc Hirschi. De Deen Mikkel Bjerg, die de Ronde van Slovenië rijdt, testte eveneens positief. Vier renners liepen dan weer een besmetting op bij EF Education-EasyPost.

Ook Bahrain Victorious komt niet meer in actie na 'verschillende' positieve testen binnen het team. Donderdag besliste Jumbo-Visma al de hele ploeg uit koers te halen voor aanvang van de vijfde etappe, INEOS Grenadiers moest dan weer verder zonder Adam Yates na een positieve test. Bij Team DSM moesten de Denen Soren Kragh Andersen en Casper Pedersen en de Nederlander Cees Bol de handdoek gooien na een positieve test. Eerder vrijdag meldde ook UAE Team Emirates de besmetting van de Zwitser Marc Hirschi. De Deen Mikkel Bjerg, die de Ronde van Slovenië rijdt, testte eveneens positief. Vier renners liepen dan weer een besmetting op bij EF Education-EasyPost.