"Tom Boonen verklaarde dat hij zeker zal meedoen aan de verkenning van Parijs-Roubaix. Nadien beslist hij over deelname. Hoop doet leven", besloot Marc Coucke.

Boonen zelf twitterde vrijdag, kort voor de start van de E3 Harelbeke, nog dat hij 100 kilometer gereden had "met pijn in de schouder." "Nu E3 kijken met pijn in het hart", klonk het.

Op 9 maart kwam Tom Boonen ten val tijdens de eerste etappe in Parijs-Nice. Hij hield er een breukje in zijn elleboog en een verrekking en een scheur in zijn linkerschouder aan over. Twee dagen na de val werd hij geopereerd. De prognose was dat hij zes tot acht weken niet zou kunnen koersen. Parijs-Roubaix wordt zondag 12 april gereden.

(Belga/RR)

"Tom Boonen verklaarde dat hij zeker zal meedoen aan de verkenning van Parijs-Roubaix. Nadien beslist hij over deelname. Hoop doet leven", besloot Marc Coucke. Boonen zelf twitterde vrijdag, kort voor de start van de E3 Harelbeke, nog dat hij 100 kilometer gereden had "met pijn in de schouder." "Nu E3 kijken met pijn in het hart", klonk het. Op 9 maart kwam Tom Boonen ten val tijdens de eerste etappe in Parijs-Nice. Hij hield er een breukje in zijn elleboog en een verrekking en een scheur in zijn linkerschouder aan over. Twee dagen na de val werd hij geopereerd. De prognose was dat hij zes tot acht weken niet zou kunnen koersen. Parijs-Roubaix wordt zondag 12 april gereden.(Belga/RR)