Na zijn tweede plaats zit Van Aert (Jumbo-Visma) steviger in het geel. Hij heeft nu 53 seconden voor op de Italiaan Matteo Cattaneo en 56 seconden op zijn Sloveense ploeggenoot Primoz Roglic. Ook in het puntenklassement is Van Aert na een zege, twee tweede plaatsen en een zesde stek, riant leider.

Donderdag werken de renners een heuvelachtige vijfde etappe af tussen Thizy-les-Bourgs en Chaintré, 162,3 kilometer lang. De Col des Ecorbans (4,2 km, 5,6 %), de Côte de Dun (4,9 km, 6,8 %), de Col du Bois Clair (2,7 km, 3,7 %) en de Côte de Mont-Brison (1,8 km, 4,8 %) vormen de belangrijkste hindernissen van de dag. Mogelijk wordt het toch een massasprint, want na de laatste klim volgen nog 13 vlakke kilometers.

Na zijn tweede plaats zit Van Aert (Jumbo-Visma) steviger in het geel. Hij heeft nu 53 seconden voor op de Italiaan Matteo Cattaneo en 56 seconden op zijn Sloveense ploeggenoot Primoz Roglic. Ook in het puntenklassement is Van Aert na een zege, twee tweede plaatsen en een zesde stek, riant leider. Donderdag werken de renners een heuvelachtige vijfde etappe af tussen Thizy-les-Bourgs en Chaintré, 162,3 kilometer lang. De Col des Ecorbans (4,2 km, 5,6 %), de Côte de Dun (4,9 km, 6,8 %), de Col du Bois Clair (2,7 km, 3,7 %) en de Côte de Mont-Brison (1,8 km, 4,8 %) vormen de belangrijkste hindernissen van de dag. Mogelijk wordt het toch een massasprint, want na de laatste klim volgen nog 13 vlakke kilometers.