Woensdag staat het WK tijdrijden in Kopenhagen geprogrammeerd. Iedereen verwacht een titanenstrijd tussen titelverdediger Fabian Cancellara en uitdager Tony Martin. Ook wielercommentator José De Cauwer.

De Cauwer: "Cancellara is zijn aureool van alleenheerser in het tijdrijden kwijt. Vroeger had hij geen excuses nodig, hij wón gewoon. Als Fabian nu wint, dan is dat met minder voorsprong dan vroeger."

"Cancellara had dit seizoen ook niet de vorm van 2010, al zal hij er alles aan doen om op het WK zijn nederlagen recht te zetten. Of dat zal lukken? Moeilijk, denk ik. Ook omdat Martin door zijn zege in de Vuelta een boost gekregen heeft en het parcours in Kopenhagen weinig bochten telt."

"Anderzijds heeft Cancellara het voordeel dat de omloop bijna volledig vlak is. Hoe dan ook wordt het weer een titanenstrijd." (JC)

Woensdag staat het WK tijdrijden in Kopenhagen geprogrammeerd. Iedereen verwacht een titanenstrijd tussen titelverdediger Fabian Cancellara en uitdager Tony Martin. Ook wielercommentator José De Cauwer. De Cauwer: "Cancellara is zijn aureool van alleenheerser in het tijdrijden kwijt. Vroeger had hij geen excuses nodig, hij wón gewoon. Als Fabian nu wint, dan is dat met minder voorsprong dan vroeger." "Cancellara had dit seizoen ook niet de vorm van 2010, al zal hij er alles aan doen om op het WK zijn nederlagen recht te zetten. Of dat zal lukken? Moeilijk, denk ik. Ook omdat Martin door zijn zege in de Vuelta een boost gekregen heeft en het parcours in Kopenhagen weinig bochten telt." "Anderzijds heeft Cancellara het voordeel dat de omloop bijna volledig vlak is. Hoe dan ook wordt het weer een titanenstrijd." (JC)