De Binckbank Tour (9 september-3 oktober), Waalse Pijl (30 september), Gent-Wevelgem (11 oktober), Dwars door Vlaanderen (14 oktober) en de Driedaagse Brugge-De Panne (21 oktober) zijn de andere Belgische wedstrijden op de kalender.

Milaan-Sanremo is op zaterdag 8 augustus, een week na de opening van het seizoen met de Strade Bianche, nog altijd het eerste monument op de kalender. Dan volgen Luik-Bastenaken-Luik (4 oktober), De Ronde van Vlaanderen (18 oktober), Parijs-Roubaix (25 oktober) en de Ronde van Lombardije (31 oktober).

De Tour de France wordt zoals eerder aangekondigd van 29 augustus tot 20 september gereden. In die periode vinden ook de Tirreno-Adriatico, de GP Québec (11 september) en de GP Montréal (13 september) plaats. Luik-Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race (10 oktober), Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Driedaagse De Panne-Koksijde, en Parijs-Roubaix hebben dan weer de concurrentie van de Ronde van Italië (3-25 oktober), die bovendien overlapt met de Ronde van Spanje (20 oktober-8 november). Die laatste rittenwedstrijd sluit het seizoen af.

De volledige kalender:

1 augustus: Strade Bianche (Italië)

5-9 augustus: Ronde van Polen 8 augustus: Milaan-Sanremo (Italië)

12-16 augustus: Critérium du Dauphiné (Frankrijk)

16 augustus: Prudential RideLondon-Surrey Classic (Groot-Brittannië)

25 augustus: Bretagne Classic - Ouest-Frankrijk (Frankrijk)

29 augustus-20 september: Ronde van Frankrijk

7-14 september: Tirreno-Adriatico (Italië)

11 september: Grand Prix Québec (Canada)

13 september: Grand Prix Montréal (Canada)

29 september-3 oktober: BinckBank Tour (België en Nederland)

30 september: Waalse Pijl (België)

3-25 oktober: Ronde van Italië

4 oktober: Luik-Bastenaken-Luik (België)

10 oktober: Amstel Gold Race (Nederland)

11 oktober: Gent-Wevelgem in Flanders Fields (België)

14 oktober: Dwars door Vlaanderen (België)

15-20 oktober: Ronde Guangxi (China)

18 oktober: Ronde van Vlaanderen (België)

20 oktober - 8 November: Ronde van Spanje

21 oktober: Driedaagse Brugge-De Panne (België)

25 oktober: Parijs-Roubaix (Frankrijk)

31 oktober: Ronde van Lombardije (Italië)

De Binckbank Tour (9 september-3 oktober), Waalse Pijl (30 september), Gent-Wevelgem (11 oktober), Dwars door Vlaanderen (14 oktober) en de Driedaagse Brugge-De Panne (21 oktober) zijn de andere Belgische wedstrijden op de kalender. Milaan-Sanremo is op zaterdag 8 augustus, een week na de opening van het seizoen met de Strade Bianche, nog altijd het eerste monument op de kalender. Dan volgen Luik-Bastenaken-Luik (4 oktober), De Ronde van Vlaanderen (18 oktober), Parijs-Roubaix (25 oktober) en de Ronde van Lombardije (31 oktober). De Tour de France wordt zoals eerder aangekondigd van 29 augustus tot 20 september gereden. In die periode vinden ook de Tirreno-Adriatico, de GP Québec (11 september) en de GP Montréal (13 september) plaats. Luik-Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race (10 oktober), Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Driedaagse De Panne-Koksijde, en Parijs-Roubaix hebben dan weer de concurrentie van de Ronde van Italië (3-25 oktober), die bovendien overlapt met de Ronde van Spanje (20 oktober-8 november). Die laatste rittenwedstrijd sluit het seizoen af.